Klavyeler Üzerine

Iyi gunler arkadaslar

Bir arkadasim yeni klavyeye baslayacak ilerdede sahnedede kullanmak istiyor bu gereksinimleri karsilayacak sahnede kolaylik saglayan guzel bir klavye istiyor. onerebileceginiz marka modeller nedir ?
 
lacrimas ne yazık ki buralarda klavyeyle uğraşan çok fazla insan yok.. aslında bu tarz soruları sabit başlıklarda soruyoruz ama belki klavyelerle ilgili bir şeyler umuduyla kilitlemiyorum başlığı, kolay gelsin :)
 
Önerilecek çok klavye var. Arkadaşınızın sevdiği müzik tarzına ve ne kadar ileriyi düşündüğüne bağlı. Yeni başlayan birinin çok ileri düzeyde bir klavye almasına gerek olmadığını düşünüyorum. Herhangi bi nedenle vazgeçmesi durumunda harcanan paranın minimum tutulması daha karlıdır. Yeni başlayan biri için casio veya yamaha'nın 5oktavlık bir amatör aranjör klavye almasını öneririm (yalnış isimlendirme olsa da çoğu sitede bu tarz klavyeler org ismiyle geçer). Casio ctk serisi uygun olabilir. Başarılar.
 
roland e 500

dostum elımde roland e 500 pro var inanılmaz bi klavye.arkadaşınn işine fazlasıyla yarıyacak.ilgilenirsen beni ara 5065978976 yada goooblin@hot...
 
Hangi tarzlarda kullanılacağı ve ayırılacak bütçe belirlenirse daha iyi yardım edilebilir.

Grup elemanı olarak devam edecekse ritmli klavye almasına gerek yok.
 
Geri
Üst