İnceleme Blackstar Debut 50R

Çok fazla video gelmeye başladı... ben genelde PMTVUK'den Dagan'ın tarzını severim...
İlk izlenimlerim oldukça başarılı. Debut'nün küçük versiyonları epeydir var ama açıkçası hayal kırıklığıydı. Boyutundan kaynaklı olarak sesi ve tonu zayıf, bolca gürültü yapan hacimsiz oyuncaklar gibi geldi bana. 50R ise bambaşka. Katana ile option paralysis yaşayanlara çok daha basit bir pedal platformu sunuyor. ISF'in sevmeyeni çok ama ben epey Blackstar taraftarı sayılırım. Hem 3'lü EQ olması hem ISF ve yanında attenuator artı fx loop ile oldukça iddialı olmuş bu amfi. Analog olması da güzel. ID:TVP ve Silverline'ı çok severek kullanmıştım, son zamanlarda full digital masaüstü setup'a gitmeme rağmen bu amfiyi de alıp eski günler gibi tıngırdatabilirim - beğendim.
Alırsam (alınca :) ) inceleme de yazarım.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
ID:TVP'nin gelişmişi Silverline oldu ama nedense pek tutmadı ... yeterince tanıtamadan kendini Katana gelince arka planda kaldı. Öte yandan HT serisi başarılıydı ama lambalı istemeyen ve TVP'den daha modern bir cihaz isteyenlere bu Debut 50R ilaç gibi geldi. Açıkçası Silverline mk2 yaparlar mı, keşke biraz değişiklik olsa artık diyordum ki bu geldi. Dediğim gibi markayı sevenler (ben) büyük ihtimal uzun bir aradan sonra Core'lardan daha ciddi bir cihazı bulunca sevinmişlerdir ve alacaklardır.
 
Daha Ramazan yeni başladı. Kurbana var hâlâ birkaç ay 😂
Yanlız iki bayram arası düğün olmazmış. Alışveriş yapacaklar şimdiden yapsın veya kurban bayramını beklesin. Kurban derilerini Türk Hava Kurumu'na bağışlıyoruz
Allah'ım senin rızkınla metal yaptım, sunduğun gitar ve amfilerle rock n roll yaptım. Sen güzel ton veren amfilerden ve sert tonlar vadeden gitarlarından bizi mahrum etme yarabbi 🤟
 
Son düzenleme:
Keşke bunların head versiyonlarını çıkarsalar, Ht5 kullanıyorum, lambasıydı - trafosuydu bıktırdı (şimdilik sorunsuz nazar değmesin :)
 
Geri
Üst