mergury_58 30 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Açıkçası bunu seçemem sanırım ama daha çok rock , metal vb. çalıyorum
ShowNoMercy 31 Mart 2023 #4 Selam bas gitar çalıyorum ve vokal yapıyorum Slayer tribute grubu kurmak istiyorum düşünür müsün?
mergury_58 31 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Kanka slayer pek dinlemem ama ben de avengef sevenfold tribute grubu kurmak istiyorum katilmak ister misin?
Kanka slayer pek dinlemem ama ben de avengef sevenfold tribute grubu kurmak istiyorum katilmak ister misin?
ShowNoMercy 31 Mart 2023 #6 mergury_58 demiş ki: Kanka slayer pek dinlemem ama ben de avengef sevenfold tribute grubu kurmak istiyorum katilmak ister misin? Hepsini görmek için tıklayın... Sağol vokalim pek uygun değil bunun icin
mergury_58 demiş ki: Kanka slayer pek dinlemem ama ben de avengef sevenfold tribute grubu kurmak istiyorum katilmak ister misin? Hepsini görmek için tıklayın... Sağol vokalim pek uygun değil bunun icin
D drseuss 1 Nisan 2023 #7 mergury_58 demiş ki: 17 yaşındayım eğlencesine grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... selamlar suan gitarcı bir arkadasımla grup kurma hayalleriyle yanıp tutuşuyoruz 17 yaşındayız biz de iletişime geçmek istersen mutlu oluruz
mergury_58 demiş ki: 17 yaşındayım eğlencesine grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... selamlar suan gitarcı bir arkadasımla grup kurma hayalleriyle yanıp tutuşuyoruz 17 yaşındayız biz de iletişime geçmek istersen mutlu oluruz