Metaroth

herkese merhaba..
Metaroth, Rock Station'da 27 mart pazar günü saat 15.10 da sahne alacaktır.azmak, kudurmak hatta kopuncaya kadar kafa sallamak isteyen herkesi bu konsere bekliyoruz!!!
 
Metaroth Konserler .....

04 Mayıs 05, Çarşsamba - Kocaeli Uni. Bahar Şenlikleri / Kocaeli

05 Mayıs 05 , Perşembe - %100 Metallica Live Performance, Konuk Grup : Metaroth, Resimli Bar / Bursa

07 Mayıs 05, Cumartesi - Rock n Tory Muzik Festivali , Dardonos Kampı / Çanakkale

01 Temmuz 05, Cuma - Rock Republic Festivali , Sarıyer Park Orman , İstanbul

Ayrıca, geçtigimiz ay 21 Mart ’ günü Meta non Grata albümünden Kanma isimli parça için klip çekimleri yapıldı. Klip şu an montaj aşamasında, Mayıs ayı içerisinde Kanma Metaroth’un ilk klibi ile geliyor.
 
rockvetroy.JPG


metaroth uda dinlemiş olacaz...
 
Helal olsun valla Metaroth'a. Son dönem Crossfire, Metaroth, Catafalque gibi gruplar albümleri ve konserleriyle sık sık boy göstermeye başladı. Umarım bu böyle devam eder.

Metaroth'a başarılar...
 
Orada olmayı çok isterdim. Ama gelemeyeceğim, umarım iyi geçer her iki grup için de.
Konsere nispeten daha aç olan Çanakkale tayfasına da güzel bir müzik ziyafeti sunulmuş olur.
 
İki seferdir gelemiyorum Çanakkale'ye derslerimden dolayı. Videolarda izliyorum da ulan nasıl canım istedi haa, şöyle konser ortamı, insanlarla tanışmak falan.
 
Rock n Troy

Dün 7 mayıs 05 itibarı ile Çanakkale'de gerçeklesen Rock n Troy festivalinde; başta organizasyonda çalışan arkadasları tebrik ederek, bütün Çanakkale'li rock severlere çok çok teşekkürler.

Seyircisi ile, organizasyonu ile, konser alanı ile Metaroth açısından çok zevkli ve güzel bir festival idi. Headliner olarak yer aldığımız bu festivalde Metaroth olarak Çanakkale'li rockerlar :metalhead gönlümüzü fet etti.

Festivalde yer alan bütün grupları tebrik etmek istiyorum. Ayrıca Çanakkale yolu boyunca Metaroth'un bütün alkol tüketimi :icelim , vandallığı :zipla ve gürültülü müzik dinleme arzusuna :metal katlanabilen ve sahneleri ile bizi de kendilerine çok çok sevdiren Deli Gömleği'ne ve diğer yol arkadaşlarımız Crossfire'a ayrıca teşekkürler . Nice orgazisyonlarda beraber oluruz umarım.

Çanakkale :!: Geri Dönücezzzz ....
 
Çanakkale ye merak edip izlemek için geldiğim guplardan biriydiniz, gerçekten çok güzel bir konser oldu tebrik ediyorum.

Ancak keşke crossfire dan önce çalsaymışsınız ,crossfire performansından sonra biraz zayıf kaldınız, ama lütfen beni yanlış anlamayın. çünkü en çok kenarlardan seyirciyi çeken crossfire dı.

Sizi takip etmeye devam edeceğim. başarılarınızın devamını dilerim.
 
Metaroth Kanmaya cektigi klibi tamamladı.

Bu sene içinde Atlantis Müzik tarafından yayınlanan "Meta non Grata" albümünden; Kanma isimli parçaya cekilen klip tamamlandı.

Bursa'da cekimleri yapilan ve bitirilen klip önümüzdeki günlerde yayina verilecek. Son bir kac rutusu icin ugrasilan klibi Metin Koca cekti. Klipten bazı screen shotlara asagıda verilen linklerden ulasabilirsiniz.

www.metaroth.com/kanma/kanma1.jpg

www.metaroth.com/kanma/kanma2.jpg

www.metaroth.com/kanma/kanma3.jpg

www.metaroth.com/kanma/kanma4.jpg

www.metaroth.com
 
Metaroth için ve o gün çıkan diğer gruplar için organizasyon tarafından "bırakılan" sahne süresi 30 dk idi.Çıkış saatimiz olarak 7 dendi, 6.20 dendi ve en son olarak da o günün "headliner" ı onur akın'dan sonra saat 11 dendi ama organizasyon, onur akın'ın sahneden kesin iniş saatini 11 olarak veremedi bize.grupların bu kadar sıkışık çalmasındaki en büyük sebeplerden biri; o gün programda olmayan bi grubun sonradan programa alınması.. yani sonuç olarak amator otesi bir organizasyon ve super amator organizatörler yuzunden sahneye cıkmak istemedik.zira daha soundcheckler alınmamıştı. sizin de kafanızı soundchecklerle şişirip daha sonra 15 dk çalıp sahneden inmek istemedik. yakın zamanda bursa'da çalacagız. orda gorusmek dilegiyle...
 
Geri
Üst