2023 Manowar konseri

Cumhuriyetin 100. Yılı ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili türkçe konuşma dışında çok vasattı. Yağmurla birlikte en az 5 şarkı çalmadan sahneden indiler. İlerlemiş olan yaşlarınında etkisi ile bu yoklukta gideri oldu.
 
Ulan daha yeni kendime geldim diye bilirim.

Arkadaşların aşırı ısrarı ve gazı ile sahne önü gittim. Bu yaşta ne haddime ise. Yani ebemi tersten gördüm. Ses teknik ekibinin ben taaa. O nasıl bir ayardır. Basa abandılar lead gitarı tizlemişler. Adam ne çalıyor anlamadık bile. İç organlar bildiğin yer değişti bastan.

Omuzlarım da korkunç bir ağrı ile uyandım 1 saat kadar önce yağmurdan dedim. Uyurken wp'den rehberde olmayan bir numara video atmış, bir baktım konser kim bu acaba derken izledim.

Önümüzde 4 5 tane hatun arkadaş grubu vardı. Bunlardan bir tanesi omuzlarımdaydı. Diğerleri de videoya almışlar. Kim oldukları hakkında da hiç bir fikrim yok ama hollywood vampires konseri için yeniden buluşucaz. 🤣
 
çok kötü olmuş ya o kadar adam mal gibi 3-4 saat grup görmeden bekledi mi yani? bir ton türk grup var hiçbirini ön grup yapmamışlar mı bence seyirciye büyük saygısızlık organizyonu yapan şirket için.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst