iyi günler herkese , Mesa boogie Mark V 25 almak istiyorum fakat türkiye fiyatı çook uçuk ( 6200 TL ). Dore müzik nakitte en son 5200 TL'ye düşüyor (dolar kuru 2.48 iken).
Yurtdışından bu amfiyi uygun fiyata getirtebiliyorum forumdaki bir arkadaşa hemen hemen 3950 TL şuan ki kurla. Ama aklımda kafamı yiyip bitiren sorular var. Acaba sorun yaşar mıyım diye ?
110 volt ürün alıp yanına bide kaliteli bir çevirici lazım o da 100-150 TL arasında. Türkiye fiyatıyla arasında 1000 TL gibi bir rakam kalıyor. Sizce bu farkı verip kafamdaki soru işaretlerini sileyim mi yoksa 110 volt ve çevirici alıp kullanayım mı ?
Çevirici ile kullanırsam aklımdaki sorular
- Amfiye zarar verir miyim ? ( 60 hz- 50 hz olayından olayı )
- Başka bir mekana yada stüdyoya götürsem amfiyi sigortaları attırma sorunu olur mu ?
- Çevirici amfiye dip ses yaptırır mı ? yada kendisi ses yapar mı ?
Yurtdışından bu amfiyi uygun fiyata getirtebiliyorum forumdaki bir arkadaşa hemen hemen 3950 TL şuan ki kurla. Ama aklımda kafamı yiyip bitiren sorular var. Acaba sorun yaşar mıyım diye ?
110 volt ürün alıp yanına bide kaliteli bir çevirici lazım o da 100-150 TL arasında. Türkiye fiyatıyla arasında 1000 TL gibi bir rakam kalıyor. Sizce bu farkı verip kafamdaki soru işaretlerini sileyim mi yoksa 110 volt ve çevirici alıp kullanayım mı ?
Çevirici ile kullanırsam aklımdaki sorular
- Amfiye zarar verir miyim ? ( 60 hz- 50 hz olayından olayı )
- Başka bir mekana yada stüdyoya götürsem amfiyi sigortaları attırma sorunu olur mu ?
- Çevirici amfiye dip ses yaptırır mı ? yada kendisi ses yapar mı ?