Fender Player HSS

Arkadaşlar merhaba. Aşağıdaki tatlı şeyin - yönleri nelerdir ? Bu gitar hakkında düşünceleriniz neler? Bu gitar ile şansıma bağlı olarak Boss Katana mk2 50 veya Fender Mustang lt40s ile kombin yapmak istiyorum ( En kötü ihtimal LINE6 Spider V 30 kullanacağım. Bu amfi gerçekten kötü bir amfi mi ?). bulgardan alacağım için net olarak hiçbir mağaza bir şey demiyor bulunup bulunmadığı ile ilgili.
Ayrıyeten bulgarda gerçekten 2 ay önc. kadar müzik ekipmanları çok ucuzdu fakat yine çeşitlilik çok azdı. Düşüncelerinizi beklemedeyim, sevgilerle
 
Fender markasının uzun yıllardır mexico adı altında ürettiği modelin isminin Player olarak güncellenerek piyasaya sunduğu Fender adı ile alınabilen en ucuz modeli.

Fakat !!! Player serisini sahnede performans için kullananda var. Sadece başlangıç gitarı olarak alıp kullanıp bir süre sonra değiştirende var.

Yönü mönü yok. Yılların Mexico Fenderi işte. binlerce defa yazıldı çizildi anlatıldı. HSS ne ise SSS de o. KOMBİNLEMEK derken ? Elbisemi bu ?

Enteresan olan şu yanılmıyorsa 2 yıl kadar önceydi Okula almıştık prova amaçlı Zuhalden. Tidepool rengini. 7.000 Liraydı. Şuraya bak 36.000 Lira :)
 
Boss Katana mk2 50 veya Fender Mustang lt40s ile kombin yapmak istiyorum ( En kötü ihtimal LINE6 Spider V 30 kullanacağım. Bu amfi gerçekten kötü bir amfi mi ?).
Line 6 Spider IV 30W, Boss Katana 50W'ye geçmeden bir önceki amfimdi. Efekleri yapay, modellemesi dijitalize hissettirir. Bir yerden sonra kesmeyecektir -ki ben de bu nedenle yeni amfi almıştım o dönem-. Fender'i bilmem ama Katana seni yolda bırakmaz. Her tarzı destekleyen kombinasyonları rahatlıkla çıkarabileceğini düşünüyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
şan olan kısım ne... yolda yürürken rastgele amfiler saçılmış hangisine rastlarsan mı?
spider IV kötü... spider V iyi
keşke öyle olsa. Sofyada alışveriş yapılacak bir kaç mağaza var ve asıl alacağım olan hariç diğerlerine uğradım. Pek iç açıcı değiller. Bir sorun olması ihtimaline karşı şansıma dedim. Yoksa keşke her türden ekipmanı satan bir mağaza olsa ama elimde olan bu yani.
 
Geri
Üst