Sadece gitar için ses yalıtımı

Odamda ki amfinin sesini ne yazık ki gerektiği kadar açamıyorum. Odamda bass gitar,davul gibi ensturmanlar da kullanmıyorum.
Sesi kesmek adına ne önerirsiniz?
 
Amfinin yerle olan bağlantısını mümkün olduğunca azalt. Titreşimi iletmeyen malzeme ile olması önemli tabi bunun. Odanın kapı pencere gibi kısımlarının mümkün olduğunca hava sızdırmıyor olması gerek. Elindeki imkanlara göre bu kısımları yalıtman gerek.

Odanın boyutlarına göre duvarlara uygun yalıtım malzemeleri uygulanabilir tabi ama bunun ölçümü tasarlanması internetten bulunup yapılabilecek kadar kolay bir iş değil.
 
Hocam al kocaman minder iki tane birini altına birini üstüne koy ama amfiyi geri yatır kolon yukarı baksın...Sonra üstüne otur tabure gibi oluyo öle gitar çal ;) eskiden ufak amfim varken öle yapıyordum :)
 
arkadaşların dediği gibi anfinin yerden baglantısını kes alım gucune gore git salı pazarına taş yünü al kalınlığı 5 cm 10 cm arası değişen ceşitlerine bakabilirsin odanın butun yuzeklerine uygula. üzerine de çuval geçir al sana basitinden bi uygulama 250 300 lira arasında tutar bide kapı pencereleri pimapen yaparsan senden iyisi yok
 
Geri
Üst