Filofobi

Philophobia ya da aşk korkusu hastalığı...

Büyük bi tesadüf sonucu kurulan grubumuz aslında çok yeni ancak hepimizin geçmiş tecrübeleri var. Genelde coverlarda alternatif takılıyoz ama besteler heavy, yine de belirtmeden edemicem bazen istisnalar olabiliyor :roll: .Zaten sabit bir tarz bize uymaz çünkü insan her zaman aynı ruh halinde olamaz ve farklı ruh halleri farklı tarzda besteler olarak ortaya çıkar.
Grup elemanları da şöleee;

Vokal: Kıvanç
Ritm Gitar: Burak
Solo Gitar: Ali
Bas:Mustafa
Davul: Onur (yani ben :LOL: hehehe)
 
onur ve kıvanç la bugun tanıştık çok kafa adamlar bira bilem içtik sayfa hayırlı olsun ayrıca besteyi en kısa zamanda dinlemek istiyorumm büyük ihtimal cumartesi görüşürüz


kıymık gitaristi utku
 
**sayfanız hayırlı olsun arkadaşlar..harbi süper adamlarsınız benim de kanım kaynadı hemen size..

**yav bu beste olayı zaten acaip garip bişey..biz de bi türlü hızlı ritmde parça yapamıyoruz kafayı yemek üzereyim..içim geçmiş galiba benim..besteyi kaydettiyseniz bi dahaki çalışmaya mutlaka istiyorum ha..getirmeyen clubber olsun ona göre :)
 
dostlar forumunuz hayırlı ola...utku'ya katılıyorum ilk buluşmada dinliycez şu psikopat parçayı...bol şans,başarılar...

_______________________________________________
KIYMIK@YURT-KUR BAHAR ŞENLİKLERİ/29 MAYIS 14:00
DRUM=HoRoZ
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
eyvallah

teşekkürler arkadaşlar mesut ettiniz beni valla.ilk fırsatta besteyi getircez ancak hücum kayıt olduğu için istediğimiz kalitede değil.
c.tesi yurtkur konserine beraber gidelim çünkü ben nerde olduğunu anlamadım :oops:

neyse kalın sağlıcakla hadin eyvallah...
 
Walla ben duydum bu grubu manyak süper piskopat haywan deli bişeymiş. Nohah acaba ben Burak olduğum için olabilir mi? Neyse kalın sağlıcakla diyelim...
 
Sağolun ya sizin sayfada hayırlı olsun.Bu pazar yani 30 Mayıs dummy'deyiz.(Şadowun yanı) bir çok gurup var. Sizide bekleriz ORTAM İYİ
Lepistes-Gitarist
 
ben bu adamları çok sevdim :twisted: bugün burak ve onuru tanıma şansım oldu muhabbet bol eğlenceli sürekli kahkahalı falan geçti tanıştığıma çok sevindim :twisted:
 
Neheh saolun janlarım bizler sizlerle varız. Bizleri siz yarattınız... Şaka bi yana daha ne güzel günler yaşayacaz bakalım. Haa ayrıca Kıymıklar bende geliom Yurtkur a haberiniz olsun.
 
çok saolun arkadaşlar hepinizle tanıştığıma ben de memnun oldum, istiyorum ki böyle hergün konser neyin olsun hep çalalım beraber falan...
hadin kendinize ii bakın eyvallah
 
ulan dilimi eşşek arıları kemirseydi yaaa,ne şom ağızlıymışım arkadaş..
Tekrar özür dileriz Philophobia ailesi...
__________________________________________
KıYMıK>>Davul
Delirious>>Davul
HoRoZ
 
Philophobia olarak ayın 21 inde konsere 6`dan sonra gelecekleri çok fena döveceğimizi bildirir, hayırlı finaller össler v.s. felam diler yazımı bitiririm. Buraya da yazasım geldi. Hatta heryere yazabilirim. Hatta 6dan önce gelene benden 1 adet antep fıstığı hediye. 2. yi vermem üstelemeyin felam. Neyse boka sardı iyice ben en iyisi yazımı bitireyim bir de 6 dan sonra geleceklerin hallerinin harap olacağını bildireyim. nehe
 
enteresan bir tepki. Daha da ne diyeceğimi bilmiyorum ama neden 4 nokta? 3 yada 5 değil... İlginçç walla ne diyim şaştık kaldık onurlan bilgisayarın karşısında. Hatta "oha felam olduk yaaaane"
 
merhabalar sevgili dostlarım Onur,Kıvanch ve Burak..sizleri çok özledim zor bela bu maili atıyorum.hala oturamamakla birlikte davul da çalamamaktayım.21ine kadar hazır olmaya çalışacağım..
en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle...

_____________________________________
KıYMıK>>Davul
DeL!®!OuS>>Davul
 
Hay olm kılını yiyim yaa. Nereden dönmüş öyle? Aman diyim geçmiş olsun Dikkat et kendine bu aralar. 21 inde hazır olursun merak etme. Ankara`yı sallayacazz beraaber.
 
Geri
Üst