2024’de ne almayı hayal ediyorsunuz?

Aslında aklımda çok uzun süredir ibanezin az prestige serisi vardı fakat fujigenin yeni çıkardığı gitarlar aklımı çelmeye başladı. Gören duyan deneyen var mıdır bu gitarları?
 
2023 yılında w900 istiyorum yazmisim, hedefe ulaşmışım ek başka bir şeyler ile. 2024 yılında Schecter Apocalypse E-1 almayi çok istiyordum bugün almış oldum kısmetse haftaya kavuşuruz 😂. Bunların dışında kemper player veya Mooer Ge1000 hedeflerim arasında, hayırlısı diyorum.
Yazınca farkettim, tüm istediklerimi almışım. Hepsinden de oldukça memnunum. Ek olarak belki tonex one denemek istediğim için onu ekleyebilirim pek ihtiyacım olmasa da.
 

Hem sahnede, hem evde kullanabileceğim ve son dönemlerde meşhur olan pitch shifter - whammy gibi efektleri içinde bulunduran bir cihaz arayışı içindeydim. Bu ürün yerine belki daha ucuz bir prosesöre yönelip ekstra olarak expression pedalı alınabilir. Ama tüm özelliklerin tek cihazda olması bence büyük bir avantaj. İşler yolunda giderse 2 ay içerisinde alırım sanıyorum.
 
Eh madem herkes diyor, bende diyim. Schecter markasına gördüğüm gün aşık oldum resmen. Hayalim bu yıl içerisinde omen elite 6 (stbb) almak. Ayrıca lambalı amfi ve tube screamer hayallerim. Fazladan delay pedalı hatta prosesör de olabilir.
 
Referans monitör seçimim eve audio sc204 den yana oldu.
Hazır dolar yerinde durduruluyorken bir ebay' a bakayım dedim; Yamaha Thr10 II WL ve Boss Waza Air komik fiyatlara alırken buldum kendimi. Uygun fiyatlı denk gelirse Kemper'ide aradan çıkarabilirim.
Kemper Profiler Head + Remote + Gigbag ile birlikte denk getirdim, Fishman Tripleplay ve Ebow da araya sıkıştırdım bir kaç senelik mühimmat birikti şimdi bunların hakkını verme zamanı.
 
Aslında aklımda çok uzun süredir ibanezin az prestige serisi vardı fakat fujigenin yeni çıkardığı gitarlar aklımı çelmeye başladı. Gören duyan deneyen var mıdır bu gitarları?

senkop mağazından hepsini deneme fırsatım oldu. gayet güzel tüm serileri. en alt segmenti özellikle f/p olarak hile gibi. senkop thomanndan ucuza satıyor bu arada.
 
2024'te şu haberi almak istiyorum:

hadi gençler 2023 sonu itibariyle simülasyon bitti ... başarıyla dayandınız artık her şey normale, hayat insan gibi yaşama moduna döndü, hadi çıkın gezin, eğlenin, keyif alın, mutlu olun...!
Olmadı malesef hatta 2023 gibi kalsaydı diyoruz 😂 Hiç bişey almadım bu arada henüz bu yıl ve alacağım gibi de görünmüyor ya tel olmuş bir ton para, gigbag yok dışarı çıkarmıyorum gitarları diye almıyorum 😂
 
yeni yılda para denkleştirip yeni elixir takım tel alırım inş...
Böyle demişim ama 2024'te XVive In-ear monitör sistem ve Lekato kablosuz jak aldım. XVive güzel, iş görüyor ve gerçekten sahnede hayat kurtarıcı oldu ama Lekato arasıra üzüyor, açık havada sinyal kopmaları ve wifi interference yaşıyorum. Kapalı mekanlarda sorunsuz çalışıyor. Arada bir de Go Pro 12 sıkıştırdım o da güzel oldu. Bu sıralar sahnede amfi kullanmak yerine amfi simülatörü arayışındayım Friedman IR-X'i gözüme kestirdim gibi, bir de Keltec KSG 14'e göz kırpıyorum ama o bu forumun konusu değil 😀
 
Son düzenleme:
hiç aklımda yokken aldıklarım... bilsem sene başında bu başlığa yazardım diyeceklerim

Playstation 5 .. az oyun oynarım ama PS4 ile net fark varmış vay vay vay
Hotone Pulze masaüstü amfisi ... yine bir fakir THR'ı herhalde dedim ama pozitif yönde şaşırdım
Lacie 4 TB HDD (Mac için) ... direkt MacOs formatlı, usb-c, hacimli bir yedekleme diski lazımdı
Bluesound Powernode N330 network amfisi ... tüm streaming services ve telefondan bt müzik çalmak için evdeki Monitor Audio hi-fi hoparlörlere can verme projesi
Apple Pencil ve Procreate full paket ... çocukluk hevesleri resim, illüstrasyon vb hala becerebilir miyim projesi ... Procreate kızımın hediyesi 🙂
 

Geri
Üst