Satılık SİLİNEBİLİR İbanez Rg350exz (Uygun Fiyatlı)

Şehir
İçel (Mersin)
Takasa
Kapalı
Fiyat
10500
Para Birimi
TL
Tonları gayet sağlam, mükemmel bir gitardır. Eğer Japon Prestige serisi alamıryosanız bu fiyata alacağanız en iyi ibanezlerden biridir. Prestige serileriyle karşılaştırmaları kırmızı siteden izleyebilirsiniz.
Eksiği yok fazlası var. En başta görüntüsü harika. En güzel yanları jumbo fretler ve Edge-Zero II köprü . Edge-Zero II tremolo sistemi, Rg 350 ex/dx modellerine göre üst düzey akort stabilizasyonu sağlar.
Gitarın oldukça rahat bir sapı var. Ne çok kalın ne çok ince tam olması gerektiği gibi. Gövde ıhlamur, tuşe gül klasik ibanez özellikleri. Güzel bi pedal-amfi kombinasyonu ile istediğiniz tonu alırsınız. Floydlu iyi bir gitar arıyorsanız hiç başka gitar aramayın.

Gitar, iş yoğunluğundan dolayı neredeyse hiç kullanılmamıştır, fretler yenidir.(durumu %98) Son görseldeki ufak tefek şeyler hariç Kusursuzdur. Kozmetik olarak 9.5/10. Sap, Entonasyon ayarı ve gerekli bakımları yapılmıştır. İhtiyaç fazlası olduğu için satılıktır, Floydlu iyi bir gitar arıyorsanız hiç başka gitar aramayın Çünkü Fiyatını piyasanın çok altında yazdım.
Şehir dışına sağlam şekilde paketleyip otobüs ile gönderim yaparım. Aynı gün elinize ulaşır.
(Not: 350exz ve 350dxz modelleri arasında sadece kozmetik farklılık vardır. Teknik özellikleri aynıdır.)
Diğer ilanlarıma da bakınız.
 

Dosyalar

  • Ibanez.IbanezRG350EXZ13606.webp
    Ibanez.IbanezRG350EXZ13606.webp
    121 KB · Gösterim: 55
Geri
Üst