Ankara Gitar ve Bas Ekibi

İki arkadaş olarak Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencileriyiz. İkimiz de Çalgı eğitimi bölümünde kendi alanlarımızı okumaktayız (Elektro gitar bölümü, Bas gitar bölümü)

İkimiz de Ankara içindeki 6:45, IF Performance, bar sahneleri, açık hava sahneleri, etkinlikler, belediye konserleri gibi bir çok yerdeki sahneleri yalayıp yuttuk. Sahne deneyimi hakkında en ufak sıkıntımız yok.

İşine ve iş arkadaşlarına saygısı olan, çaldığı enstrumanı ve şarkıların detayını en az bizim kadar bilecek, yazılı çizili iş yapmayı sevip iyi form takibi ve nota takibi yapabilecek kişiler ile çalışmaya açığız.

Şehir içi veya Şehir dışı (Sezon), Tercihimiz kesinlikle Konsept Gruplar olsa da tek seferlik düğün veya nikah organizasyonları (Oyun havası değil, Türkçe/Yabancı Pop Setlist içeren işler), haftalık sahne vb. işler arayışındayız.

Müzik türü olarak çoğu türe hakim olsak ta sevmeyi bırakamadığımız tek tür Pop.

Sahnelik iş olmasa bile Kayıt Müzisyenliği deneyimimiz de yeteri kadar var. Kayıt işlerine de açığız. (Uzaktan veya Stüdyo Ortamında) fark etmez.

!!!!!! Sahne işleri için kendi şartlarımız tabiiki de var. Onları iletişime geçeceğiniz zaman belirtmemiz daha doğru olur.
!!!!!!!



İletişim için:

Instagram
 
Son düzenleme:
Selamlar vokal ve ritim gitarım. Barlarda akustik sahne alıyordum. Ciddi sahne ve kayıt alabileceğim bir grup kurmak istiyorum. Enstrümanıma ve sesime güveniyorum. 05415042017 ulaşın bana bi konuşalım
 
Geri
Üst