Yurt Dışından Gitar Getirtmek

Bu linkte pilli bebek gibi pilli amfi soruyorsun.

Sonra gelip akrabam yurtdışından gitar getirecek bana diyorsun. Madem gitar getirebiliyor ondan amfide iste. Sana amfi sorduğun linkte bir forum kullanıcısı güzel ürünler önermiş ama sen param yok demişsin. Oysa yurtdışından gelecek olan akraban (!!!) o amfileri çok çok ucuza alıp getirebilir.

Boş.
 
Pilli amfi başlığında 3000-3500 bütçem var diyorsun. Gitara para vermeyeceğim diyorsun. Gitarı alacak kişiye yük olmasın diye amfi istemiyorsun. Ama elinde ki bütçeyi akrabana döviz olarak yollayıp ta amfiyi de buradan al diyemiyorsun. Öyle mi ?

Boş.
 
Benim de merak ettiğim bir soruydu, cevabı veren arkadaşa teşekkürler. Keşke her başlıkta hırt cevaplar verenleri engellemenin bir yolu olsa da görmesek böyle mesajları. En iyisi forumu okumamak oluyor, zaten forumun bu kadar ölü olmasının bir nedeni de bu.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Yurt dışındaki akrabamdan Elektro Gitar istesem bunu getirirken ne gibi sıkıntılar olabilir? 2 ay içerisinde gelecek büyük ihtimalle.
Burada da dediğim gibi, büyük ihtimalle gelecek. Olur da gelemezse haliyle daha ucuz alternatiflere yönelmem gerekecekti. Ben de o konuyu oluşturdum, ki gayet doğal bir şey.
 
Geri
Üst