prs se custom 24 önerir misiniz çalan var mı

opeth tarzı çalıyorum genelde şuanki gitarım başlangıç seviyesi denecek düzeyde metal çalıyorum çoğunlukla prs se custom 24 bana yeterli gelir mi deneyimleriniz tecrübeleriniz varsa bu gitarla paylaşır mısınız
 
Yeterli gelir mi dediğin gitarın fiyatı 35.000 tl. Başlangıç-orta seviye arası bir gitar değil.

Benim elimden 2 tane PRS geçti. Birisi de se custum idi. PRS'i diğer büyük üreticilerden ayıran şey, kesinlikle belli bir kalitenin ve fiyatın altında gitar üretmemesidir. En ucuz modelinde bile belli bir işçilik ve ağaç kalitesine sahiptir. Ben PRS gitarlarımdan her zaman memnumdum.
 
Hem PRS yani USA olanlar hem de S2 yani yine USA ama farklı ağaç vs... yani kafasında PRS yazan her şey iyidir. SE serisini biraz ulaşılabilir olsun diye çıkardılar ama asla kaliteden ödün vererek değil. Ben PRS alacak olsam her zaman en az S2'ya kastırırım ama fiyatlar da malum.
Fiyat sanırım 35 denmiş üstte.. o fiyata LTD, Schecter, FGN filan güzel gitar var epey piyasada. Yani PRS kötü diye değil, demek istediğim nasılsa PRS aldın diye Opeth olamayacaksın bari seçenekleri açık tut istersen yine SE al demek istiyorum.
 
PRS SE Mark Holcomb var bende. Benzer gitarlar. Şansıma benim gitarımda üst eşik kalitesiz/hasarlı ve fretler düzgün törpülenmeden geldi. Üst eşik Holcomb modelinde beyaz veya siyah gelebiliyor. Bana beyaz geldi. İncelemek istersen link
 
Bir müzik mağazasında amfi denemek amaçlı hem amfiyi hem de Prs Se denemiş oldum. Gitarı da elime almışken incelemiştim. Gayet güzel işciliği vardı. Manyetikleri güçlüydü. Ancak telleri falan inanılmaz yüksekti. Çalamadım gitarı. Bir ayar sonrası gayet güzel olabilecek durumdaydı.
 
Merhabalar,

Lambda Craft olarak istediğiniz gitar profilini; istediğiniz ağaç ile oluşturup yapabiliriz.

İletişim için İnstagram: lamdamuzik
 
Esp Ltd ec 1000, Seymour Duncan manyetikli gitarı aldığımda opsiyonlarım arasındaydı.

Çalmadım ama inceleme videolarından kalitesini hissettiğim marka/modellerden biriydi.
 
Geri
Üst