Ankara Ankara'da bedroom pop soslu alternative/indie grup oluşumu

Selamlar,

Epeydir başlıkta belirttiğim türlerde bir grup toplama fikrim var. Şimdiye kadar yaptığım ve burada da yayınladığım her şeyin dışında bir şeyler yapmak istiyorum, haliyle sonunda adam kafayı mı yaktı diye şaşırmayın.

Alternative ve indie dediğimizde skalanın fazlaca genişlediğinin farkındayım, bu sebeple biraz daha farklı bir yönelim seçeneği olarak bedroom pop da ekledim. örnek olarak; the marias, men i trust, no vacation, crumb, wombo vs. grupları düşünebilirsiniz.

Başlangıç için ortaklaşa bir materyal üzerine gidilebilmesi adına tabi ki cover parçalar düşünülebilir fakat amacım olayı kendi de bir şeyler üretebilen bir grup haline evriltmek. Bu sebeple hali hazırda kendi üretilerinizin mevcut olması benim için bir artı olur.

Katılım sağlamak isterseniz benim ana enstrümanım gitar, yerine göre kendi projelerimde bas gitarı da kotarıyorum fakat bu oluşumda elektro/akustik gitar olarak kalmayı tercih ediyorum. Buradan yola çıkarak davul, bas, ikinci gitar ve tabi ki vokal ihtiyacı mevcut. Vokal için önceliğim kadın olması ve en azından söz yazımı, İngilizce telaffuz hakimiyeti (eğer Türkçe'ye ağırlık verilmeyecekse) gibi konularda kendine güveniyor olması.

Yaş ortalamasının mümkünse minimum 25 ve üzerinde olmasının sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilmek adına daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Yine de ergenlik hepimizin boynunun borcu, dedelere nenelere de kapımız açık. :)

Ben havacılık sektöründe çalışıyorum ve evliyim, bahar ve yaz aylarını kapsayan sezonda yoğunluk sebebiyle zaman sıkıntısı çekebiliyorum bunu baştan belirtmek isterim.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst