Gitar sesini bilgisayardan almak

Merhabalar elektro gitara yeni başladım. Şu an yurtta kaldığım için amfinin sesini açıp çalmam için odada kimsenin olmaması gerekiyor. Malum ben de amfiyi açmadan çalıyorum. Kablosuz kulaklığım olduğu için amfiye bağlayamıyorum. Amfim ID CORE 10 V2. Bunu bilgisayara bağladıktan sonra gitarın sesini bilgisayardan duymam mümkün mü?
 
Son düzenleme:
oncelikle blackstar architect indir. kur ve ardindan reaper ve asio for all indir. reaperdan optionsa gir preferences a tikla. oradan asio yu sec. asio conf. dan aygitlari ayarlayip bufferı 256 yap. kaydedip onceki sekmeden giris cikis ayarla. ayreten kablo alman lazim. mini b idi sanirsam. sen yinede bak
 
macbook varsa düzgün şekilde olur. gitarı ses kartına bağlarsın, sonra DAW (reaper, studio one, ableton, logic pro, fl studio artık hangisini kullanıyorsan) ayarlarından çıkışı laptoptan alacak şekilde seçince gecikme olmadan çalışır. windows'larda voicemeeter ile laptop hoparlörüne routing yapabilirsin fakat gecikme çok oluyor.
 
Screenshot
En son yaptığımda böyle oluyor ama nedense ses alamıyorum bilgisayardan. Kaydetmiyor da reaper sesi
Benzer bir problemle cubase'de karşılaşmıştım, dosyayı açmadan önce nereye kaydedeceğinizi belirlemek gerekiyordu, ben dosyanın kaydedileceği klasörü seçmeden açmışım o yüzden kaydı başlatsam da olmuyordu bir türlü. Bilmem anlatabildim mi ama bir kurcalayın derim :)
 
Geri
Üst