ANK\\manyetik sorunu

arkadaşlar elimdeki iki tane manyetigi baglattım fakat baglıyan arkadaşlar yanlış bagladı sanırım 3 stüdyoda denedim gitarımda dip ses var onu nasıl düzelte bilirim tekrarmı bir elden gecirmem gerekir acaba ve ankarada saglam bir yer biliyormusunuz?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
baglantı şemaları vs herşey elimde var arkadaşım biraz araştırdım büyük ihtimalle dedigin gibi lehimleri elden gecirmem lazım fakat lehim vs... bulaşmak istemiyorum kısacası mahvetmek istemiyorum iyice ankarada bilgidin saglam yaptıra bilcegim bir yer varmı bilgin varsa sevinirim....
 
mahvetcek bişey yok çok basit iş ama yinede bulaşmak istemiyorum diyorsan luthierlerde yapar ben istda olduğumdan ankarada nerde yapılır bilmiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
arkadaşımdüşündümde belki yapalıbilirim bende manyetiklerin şeması şunlar bana bunları birazcık daha acıklıya bilirsen yani anladım fakat sacma bişi yapmak istemiyorum cünki bendeki gitar sa220 500k'lık bir potans bir push\pull ve 5 yollu swicthten oluşmakta sanırım bu şemada ise les paullara uygun bir şema.neckte sh1 59' bridge de ise tb 4 mevcut.

bunu biraz düzenleyip acıklarsan cok memnun olurum tşk ederim ilgilendigin için...

http://www.seymourduncan.com/images/products/electric/humbuckers/501005-110.pdf
 
yolladığın şeyi açamadım ama gitarın ne olduğu önemli deil gitarının üzerinde ne olduğu önemli neyse msnimi öm olarak yolladım
 
Geri
Üst