Boss Katana amfi ile birlikte amfi pluginleri kullanma (Bias, Amplitube vs)

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı Boss Katana amfim var ama evde bilgisayara bağlı olarak kullanırken amfinin kendisi ile yetinmek istemiyorum bu yüzden DAW a bağladım ve bias fx le kullanmaya çalıştım. Kullanırken birşeyden emin olamadım sormak istedim.Gitar amfiye bağlı amfi bilgisayara reaper isimli daw programnından asio4all kullanıyorum. İnput amfinin di kanalı output ise Boss Katananın arkasında bulunan ince uçlu jak girişi.Bias veya başka bir uygulamayı bu yöntemle kullanırken pluginin içindeki kabin i kapatmam mı gerekli yoksa kapatmamammı? ve prosesörlerin kullanıldığı power amp diye bir giriş var amfide prosesör kullananlanlar oradan giriyor amfiye. Farkı nedir sonuçta pluginlerde prosesör işlevi görüyor benimde mi oradan girmem lazım. cevaplar için şimdiden teşekkürler
 
Biraz geç olmuş ama gitarı amfinin input girişine bağlaman lazım. Eğer ayrı bir ses kartın varsa gitarı ses kartına bağla, ses kartını da power amp in girişine.

Katana amfi ses kartı gibi kullanıldığında ayrı pluginler kullanılabiliyor mu emin değilim fakat kullanılıyorsa pluginlerde cabinet bloğunu kaldırman lazım, çünkü boss katana’da kabin var.
 

Geri
Üst