Elektro gitar alıcam öneri

Merhabalar elektro gitar almak istiyorum. Elektro gitarda yeniyim ton olarak hard metal rock tarzı tonlara daha yakınım ama clean tonlardada başarılı bir gitar almak istiyorum gitar önerirmisiniz. ve bu iki gitar nasildir.
ibanez grg121dx bkf

ibanez grga120 bkn
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
onlara baktim 2005 te acilmis konu o yuzden yeniden yazma gereği duydum ve dedigim gitarlari arama kisminda arattigimda pek bi sonuç yoktu bilgin varsa bahsettigim gitarlar hakkında beni bilgilendirebilirmisin hangi tonlarda iyidir vs.
 
Selamlar, belirttiğiniz gitarlar daha çok metal ve rock türevleri için iyi. Ayrıca üstteki konudaki son sayfalara bakabilirsiniz.
 
Bahsettiğin gitarların ses demoları eminim internette vardır ve unutma alıcağın ses sadece gitara bağlı değil aynı zamanda gitarı bağladığın şeye bağlı. Bu konuları daha ayrıntılı araştır.
 
Fark etmez. İstediğini seçebilirsin ama demoları izleyip de çok hayal kurma sonra çok büyük hayal kırıklıklarına uğrayabilirsin. Bu gitarlarda coil split özelliği de var o sayede clean tonlarda nispeten js 11 gibi gitarlardan daha başarılı oldukları söylenebilir.
 
Geri
Üst