Crackli Neural DSP Pluginlerini Mac’de Kullanmak

Şu crack hırsızlıktır duyarini da kasmayın artık yahu 2024 yılındayız guncelleyin kendinizi artık
Hırsızlık hırsızlıktır. Birinin ürettiği ve sattığı bir şeyi dolaylı da olsa yani evine girip çalma şeklinde olmasa da çalıyor olmak demek Crack. Ahlaki boyutu filan geçtim, çok konuşuldu, zamanında bende de vardı bir sürü crack şey ama artık yok. Hırsızlık sonuçta, ekonomiyle, döviz kuruyla, imkan yok bulamadık mazereti ile sempatikleştiremeyiz. Memnun değilsek kapitalizm ile sistem ile mücadele edeceğiz, durumumuz yok diye gidip mahalle esnafından da mı çalalım o zaman, Yıl oldu 2085 tecavüz, ev içi şiddet, rüşvet vs neyse ilte bunlar artık normal yav mı diyecez mesela, yıl ile ne ilgisi var?
 
Hiçbir şeyi sempatize ettiğim yok. Hırsızlığı yapan da kodu kıran kişidir son kullanıcı değil.

Örneğin bugün Adobe %300 zam yaptı ürünlerine, yaptığı işten para kazanamayan kişi kalksın binlerce TL bayılsin lisansli ürün kullansın öyle mi?

Sapla samanı birbirinden ayırmak lazım demiştim fakat ısrarla bir tutmaya devam ediyorsunuz.

Yıl ile ne ilgisi olduğunu da yazdım, algıda mı secicisiniz yoksa algılamak işinize mı gelmiyor?

Mevzu uzar gider, benim nezdimde kapanmıştır.

İyi forumlar.
 
Sana hitaben değil, konuya genel cevap vereyim, amacım ikili polemik değil:
Mesleğim gereği olmayan bir yazılım ise evet bence de Full lisansa binlerce USD vermek saçmalık ama çoğu firma SE, Light vs isimlerle ücretsiz ya da basit versiyonları veriyor ve bunların da kalitesi eksik değil sadece oyuncağı az. Tonex bile bedava ama profesyonel gitarist iseniz Max versiyonu var parasıyla kral gibi. Yani herkesin ulaşabileceği bir orta yol bulunmalı. Neural'lar bende yok mesele çünkü bir ev gitaristi için pahalı buluyorum, alternatifleri ile idare ediyorum.
Müşteri olarak ben de mağdurum ama forum olsun dışarıda olsun şu söyleme de net karşıyım... ee abi ne yapalım malum döviz kuru ehehh ehehhe...
Üstte dedim, karşıysak sisteme karşı olacaz, klavyeden zarar görmeden yazılım çalabiliyorsak o zaman pompacıdan yenecek efsane dayağı göze alarak benzinciden arabaya benzin çalmayı da deneyeceğiz... o da dolar kuruna bağlı. Bunu yapan gelsin yazılımı da crack indirsin eyvallah derim.
 
Geri
Üst