Metal Muff Vs Tech21 Gt2

Gt2 ile ilgili bir bilgim, fikrim yok. Fakat Metal Muff'ı şiddetle tavsiye ederim. Harika blues tonlarından 80'ler heavy metal tonlarına. Onlardan cayır cayır hi-gain Thrash Metal tonlarına ulaşılabiliyor kurcalayıp keşfedince.
 
Micro olanı bilmiyorum fakat ton farkı illaki olacaktır. Metal Muff küçük olanı çok kötü döver diye düşünüyorum. :) Sesin dijitalleşmesi olayı şöyle ki eğer amfinin ve pedalın ekolayzırını, top boost'un ve distortion'un seviyesini bilinçli bir şekilde ayarlayabilirsen zangır zangır thrash metal tonları alabilirsin ama gelişi güzel amfiden treble'ı mid'i sonuna kadar açar, pedaldan distortion'u, bosst'u sonuna kadar açarsan tabii ki ses dijitalleşir. Ki bu top boost sanırım ritmden soloya geçiş için yapılmış bir şey ve bence solo tonun da çok çok fazla olmadıktan sonra biraz dijital olmasında problem yoktur. Dediğim gibi kurcalanması, iyi ayarlanması gereken bir pedal. Çözdükten sonra harika bir drive pedalı, her türlü ton alınabilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
ehx metal muff kullanıyorum top boost olayı güzel ama sert ton yapıcaksan pedalın treble açman gerekicek ritimlerde çok güzel sound alırsın gelelim herkesin azının suyunun aktığı yere:) soloya geçince de top boost basarım diyosun ama treble yarıdan fazla açıkken top boost çok tiz gelebiliyor dijital vs yorumları ondan olabilir ama overdrive pedalın varsa veya amfinde varsa daha yumuşak sololarda onla da boostlayabilirsin yoksa soloya geçerken neck manyetiğe geçip boostlarsan daha dolgun ses alabilirsin ve diğer enstrumanların önünde yürürsün.)
istersen msn ekle bugün ölesine kayıt yapmıştım metal muffla kısmet sanaymış:D top boost da bastıydım sonlarda manyetik köprü pozisyondayken [email protected]
 
Geri
Üst