Satılık Ibanez RGT 1221PB-DTF

Takasa
Kapalı
Fiyat
40000
Para Birimi
TL
Sadece evde kullanım, o da asıl gitar değil... sıfırdan farksız.
Kozmetik 10/10, işlevsel 10/10.

Genelde ilanlarda uyguladığım tarife: ... thomann'dan limit olmadan ve vergisiz alınabilse ne olurdu diye referans alıyorum.

Fiyat: 40,000 TL
Pazarlık ve takas gündemde yok.

Son düzenleme:
PHOTO-2022-12-17-12-52-20.webpPHOTO-2022-12-17-12-52-18.webpPHOTO-2022-12-17-12-52-19.webpPHOTO-2022-12-17-12-52-02.webpPHOTO-2022-12-17-12-52-18 2.webpPHOTO-2022-12-17-12-52-17.webpPHOTO-2022-12-17-12-52-19 2.webp

Kargo benim için çileli iş... stresine değmez.
Alıcının eline alıp gülümseyerek uzaklaşması tercihimdir. Güvenmiyorum kargo işine.
Zaten de elimde içine koyacağım sağlam gigbag, kutu, hardcase vb yok. Sarıp sarmalama işi de işime gelmez.

Hala derken... yani zamana duruma göre değişen bir şey değil o. Prensip olarak kargo yapmıyorum gitar, eğer hardcase yoksa ki onda bile tanıdığım birisiyse yaparım ancak.
Öte yandan çözüm üretmeye de çalışırız... mesela neredesin bilmiyorum ama geçenlerde bir arkadaş Eskişehir'den talip oldu, İstanbul'da işi varmış, YHT ile geliyordu... ben de o tarafa geçecektim, Söğütlüçeşme'de denk getirdik elden verdim gitarı. Daha kolay bir buluşma uğraşsak ayarlayamazdık herhalde.

Hala derken... yani zamana duruma göre değişen bir şey değil o. Prensip olarak kargo yapmıyorum gitar, eğer hardcase yoksa ki onda bile tanıdığım birisiyse yaparım ancak.
Öte yandan çözüm üretmeye de çalışırız... mesela neredesin bilmiyorum ama geçenlerde bir arkadaş Eskişehir'den talip oldu, İstanbul'da işi varmış, YHT ile geliyordu... ben de o tarafa geçecektim, Söğütlüçeşme'de denk getirdik elden verdim gitarı. Daha kolay bir buluşma uğraşsak ayarlayamazdık herhalde.

Anladım hocam. Hala derken ilanın bir süredir burada durduğundan dolayı şartların o tarihten bu yana taşınma vb. sebeple değişmiş olabileceğini kastetmiştim aslında.

İstanbul’da ikamet ediyorum. İş için arada seyahat ediyorum ama Antalya’nın denk geleceğini sanmam. Eğer sizin buralarda işiniz olursa istanbul içi bulunduğunuz yere gelme şansım var.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Geri