Logic Pro Hakkında - Mac'te Müzik Prodüksiyonu Yapmak

Logic'ii 2013'den beri kullanırım sık olmasa da. Eski versiyonunu kullandığım zamanlardı, 2013 yılı yaz ayları şu anki 10. versiyon çıkmıştı. Yeni özellikleriyle çok kullanışlı yanları olmuştu açıkçası. Nelerdi onlar? Mesela akıllı davulcusu. Tek başına bu bile yeter, başka bir şey saymaya gerek yok.

Ağırlıklı Logic çalışan biri değilim ancak yine de işinize şunlar aklıma geliyor: Logic satın almaya değecek bir program en başta çünkü içinde her şeyiyle geliyor. Yatırımlık yani. Korsana bulaşmak mantıksız, her şeyiyle, orkestral sesleriyle, elektronik kütüphanesiyle, looplarıyla, bitiremeyeceğiniz kadar teknik özellikleriyle bir dünya. Yıllar içinde, diyelimki beş on yıl içinde prodüksiyon becerileriniz geliştikçe diğer dawları da düşünürsünüz. Ayrıca burada sayılamayacak kadar efekti, plugini de artık iyice öğrenmiş olur, kendi bilginizden hareketle edinirsiniz. Ancak Logic uzun süre her ihtiyacı karşılar, cubase veya stuio one gibi diğerleri de aynı şekilde.

Bu işlere yeni başlayan biri için de tecrübeliler için de iyi bir seçim olabilir Logic. Zamanla neyi alıp almayacağınız konusunda zaten zamanı geldikçe yolu bulursunuz, orası tecrübe işi, tavsiye işe yaramaz bana kalırsa.
 
Geri
Üst