E Ezgiolabilir 27 Nisan 2024 #1 Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum
alobel 28 Nisan 2024 #2 Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... hangi tarz düşünüyorsunuz
Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... hangi tarz düşünüyorsunuz
X xxx eren 18 Haziran 2024 #5 Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Solo ve ritm gitaristin olabilirim 0535 913 20 76
Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Solo ve ritm gitaristin olabilirim 0535 913 20 76
İdrisberat.h 19 Haziran 2024 #6 Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba ben idris Berat yaklaşık 7 8 yıldır gitar çalıyorum. Anlaşabilirsek bir şeyler yapmak isterim instagram😡idrisberat.h
Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba ben idris Berat yaklaşık 7 8 yıldır gitar çalıyorum. Anlaşabilirsek bir şeyler yapmak isterim instagram😡idrisberat.h
D didarqasva 25 Haziran 2024 #8 alobel demiş ki: hangi tarz düşünüyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... selamlar, grup arayışınız devam etmekte mi hala ?
alobel demiş ki: hangi tarz düşünüyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... selamlar, grup arayışınız devam etmekte mi hala ?
ufuk akkuş 29 Haziran 2024 #9 Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... İletişim bırakıyorum arayabilirsin 05522580417 yada istegramdan iletişimde olabilir ufukk_akkus
Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... İletişim bırakıyorum arayabilirsin 05522580417 yada istegramdan iletişimde olabilir ufukk_akkus
eqinos_mavisi 12 Temmuz 2024 #10 Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba hala düşünüyor musun?
Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba hala düşünüyor musun?
G gitarist fatih 13 Temmuz 2024 #11 Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba gitarist solistim, bilgi alabilirmiyim
Ezgiolabilir demiş ki: Solistim gitarist arıyorum İstanbul içi konuşup anlaştıktan sonra sahne düşünüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba gitarist solistim, bilgi alabilirmiyim