İstanbul E-Drum'i olan davulcu ariyorum.

Selam,
28 yili askin hobi müzisyenligi serüvenime bir süredir Almanya'da devam ediyorum. Bir kac irili ufakli grup ve projenin yaninda Seasonal Müzisyenlik de yaptim. Ilk defa profesyonel bir kayita 1999'da multitrack ADAT kasetler kullanilirken münasir oldum. Sahnede U2-Kings Of Leon, Tina Turner, vb. gibi parcalar calan Bar Programi grubunda calmisligim da vardir, Death-Lamb Of God calan metal grubunda calmisligimda. Bir üyesi olarak bulundugum ve bir ihtimal belki animsanabilir gruplar Dirtyblack ve Vengeful Ghoul olarak siralanabilir.

Almanya'da bir süredir kendi sarkilarimi yapmaya calisiyorum fakat ulasabildigim davulcular cok vasat. Bir bunlara bakiyorum bir de eskiden Istanbul'da beraber calistigim, makine gibi calan arkadaslarima. Isin icinden cikamiyorum.

Birkac Metal sarkim var., Moden metal olmasa da boomer metal olarak da kategorilendirilemez bence. Bunlarin kayidini bitirmek ve online patformlar icin Label almak istiyorum. Bu sarkilarin davullarini calicak ve projede "davulcu" olarak grubun bir parcasi olarak yer alacak bir arkadasa ihtiyacim var. DAW -Midi Drum-Vst gibi mevzulara hakim olmasi gerekiyor.

Ilgilenen arkadaslar özel mesaj gönderebilir mi?
tesekkürler.


Gelen 2 mesaja istinaden ilave Bilgiler;
  • Bu isi profesyonel meslek olarak yapan ve ücret karsiliginda davul calan birini aramiyorum.
  • Bu grubu iki kisiden olusturacak, ve yasal kayit yayinlayacak (Spotify-Apple vb gibi platformlarda) birini ariyorum.
  • Bütün yayin masraflarini , preofesyonel mastering and mixing masraflarini üstleniyorum.
  • Mastering ve Mixing Almanya'da yapilacak.
  • Davulun midi kayit edilmesi gerekiyor, Mix asamasinda güzel bir davul VST ile gercek davul sesine dönüstürelecektir.
  • Bir zaman sinirlamasi ya da aciliyeti yoktur, 6 aylik bir döneme yayilabilir.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst