Merhaba,
2007 yılından bu yana, yüz yüze derslerimin yanı sıra (yüz yüze derslerimi kendi evimde İstanbul / Kadıköy yakasında veriyorum)
dünyanın birçok farklı ülkesinde bulunan öğrencilerime de Zoom programı üzerinden online elektro gitar ve akustik gitar dersi vermekteyim. Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Çin, Japonya, Dubai, İsrail, Katar, Kıbrıs, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya ve Fransa gibi ülkelerdeki öğrencilerimle düzenli olarak dersler yapmaktayım.
Müzik hayatım boyunca pop, funk, rock, blues ve metal gibi farklı müzik tarzlarında çalmış bir gitaristim.
Derslerimde, öğrencilerim kendi müzik tarzlarına uygun olarak gitar çalmayı öğreniyorlar.
Bunun yanı sıra, müzik teorisi ve teknik becerileri de derslerime dahil ediyorum. Bu sayede, öğrencilerim hem gitar çalmayı öğreniyorlar hem de müzik teorisi konusunda bilgi sahibi oluyorlar. Ayrıca, derslerimde gitar programları ve ekipmanları gibi konulara da değiniyorum.
Ders Programım gitara sıfırdan başlamış hobi olarak çalmak isteyen yada iyi bir temel eğitimle kendini geliştirmek isteyenler için düzenlenmiştir.
Ders Verdiğim Enstrümanlar
Elektro Gitar, Akustik Gitar ve Klasik Gitar (Pena Tekniği ile)
Derslerin Özet İçeriği
- Gitarı Tanımak
- Tab ve Porte Nedir?
- Nota Değerleri
- Temel Gitar Becerileri
- Akorlar ve Akorların Kuruluşu
- Gamlar ve Gamların Aldığı Akorlar
- Ritim ve Ritim Teknikleri
- Gamlar ve Teori Bilgisi
- Parmak Egzersizleri ve Hız Çalışmaları
- Stil Odaklı Çalışmalar (Pop, Funk, Rock, Blues, Metal tarzlara özel çalım teknikleri, akor dizilimleri vs.)
- Solo ve Doğaçlama Teknikleri
- İleri Seviye Teknikler
- Müzikal İfade ve Dinamikler
- Repertuar Oluşturma
- Ekipman Bilgisi
Gitarım Yok, Ne Almalıyım?
Henüz bir gitarınız yoksa endişelenmeyin. Derslerime katılan öğrenciler için, müzikal tarzlarına ve bütçelerine en uygun gitar ve amfi seçeneklerini titizlikle belirleyerek öneriyorum. Gerekli yönlendirmelerle, başlangıç seviyesinden itibaren size en doğru ekipmanla müziğe adım atmanızı sağlıyorum.
Online Eğitim
Hafta içi 10:30 - 00:00 | Pazar 12:00 - 00:00
Yüz Yüze Eğitim
Hafta içi 10:30 - 22:00 | Pazar 12:00 - 22:00
Ücretsiz Deneme Dersi: 30 Dakikalık Online Görüşme
Yaş Grupları
Online: 12+ Yaş | Yüz Yüze: 10+ Yaş
- Online Tanışma ve Bilgilendirme Görüşmesi Talep Edebilirsiniz
Gitar derslerim hakkında detaylı bilgi almak ve karşılıklı tanışmak isterseniz, sizi görüntülü bir ön görüşmeye davet ediyorum. Bu kısa görüşmede ders içerikleri, program yapısı ve merak ettiğiniz tüm konular hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Görüşmeye katılmak herhangi bir kayıt ya da ders alma zorunluluğu içermez. Amacımız, karşılıklı olarak beklentileri değerlendirmek ve size en uygun eğitim sürecini planlamaktır.
Derslerime dair hazırladığım eğitim planını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Ders sırasında kalem ve kağıda ihtiyaç duymayacaksınız. Her dersin ardından, anlatılan bilgileri ihtiyaca göre JPEG, PDF, Guitar Pro dosyası, ses dosyası veya video formatında sizinle paylaşacağım.
Ayrıca, tüm ders alan öğrencilerim siteme üye olduğu takdirde sayfamda bulunan Kütüphane sekmesine erişim hakkına sahip olup tüm materyalleri indirme imkânı bulacaklardır.
Öğrenci Paneli üzerinden ödevlerinizi yükleyebilir, sorularınızı iletebilir ve haftalık ödevlerinizi takip edebilirsiniz. Size özel panel sayesinde geriye dönük tüm bilgileri düzenli bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.
Eğitim Videoları sekmesinde öğrencilerime özel, dersleri destekleyici videolar paylaşıyorum. Aynı sekme altında, kendi oluşturduğum bazı araçları da bulacaksınız. Bu araçlar, dersleriniz boyunca size yardımcı olacak ve işlemlerinizi kolaylaştıracaktır.
Programlar sekmesinde satış ortaklığı yaptığım programlara zaman zaman indirim kodları alabiliyorum. Bu fırsatlardan da faydalanabileceksiniz.
Benimle iletişime geçmek ve derslerime katılmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayıp formu doldurabilirsiniz.
https://www.gitardersim.com/iletisim
Ayrıca ders video serimi izlemek isterseniz Youtube kanalıma abone olabilirsiniz.
https://www.youtube.com/@dogukanvolkan
Sağlık ve müzikle kalın..
gitardersim.com
Son düzenleme: