Satılık Headrush Core

Şehir
İstanbul
Takasa
Kapalı
Fiyat
24000
Para Birimi
TL
2023 sonuna doğru Compel'den almıştım iyi bir fiyat yakalayıp. Sadece evde masaüstünde kullandım. Kozmetik ve teknik olarak sorunsuz 10/10 cihaz.
Uzun uzun anlatmaya gerek yok, şurada tartışıldı ve bolca övüldü. Ben de övdüm...


Satma sebebi, küçülme. Ufak tefek THR, Cube Dual gibi amfilerle kıyıda köşede iki tıngırdatma dönemimdeyim, bu ara az olsun öz olsun moduna geçtim. İleride Neural vb tarzı biraz daha bilgisayar ortamlı bir şekile evrilmeyi düşünüyorum, bu ara temizliğe giriştim ekipman açısından.

Fiyat: 24,000 TL

Takas YOK, pazarlık payı YOK.
Takas YOK, pazarlık payı YOK.
Takas YOK, pazarlık payı YOK.

Sitelerde olmayan stok için 33,000 TL gibi fiyatlar var ama muhtemelen gelince o fiyata olmaz. Thomann 24,000 gibi ama o da mevzuat ile 48,000 demek pratikte.
Orijinal kutusunda duruyor, baloncuğa sarar her yere kargolarım.

İçinde epey miktarda Choptones paketi (hem preset hem IR) ve ilave bir sürü IR paketi dahil veriyorum. Hepsi yasal, para verip aldım. Liste vermiyorum, yazması uzun sürer, para verseniz yüzlerce Euro'luk ilave eder. Factory Reset yapacam ve paketleri geri koyup satacam, şu anda kişisel ayarlarım var cihazın her menüsünde.
 
Son düzenleme:
21 Temmuz Pazar akşamına kadar geçerli olmak üzere yani para el değiştirmiş ve cihaz teslim edilmiş anlamında (söz almak, ayırtmak, niyet belirtmek vb değil) ŞOK indirim...

20,000 TL

Sonrasında da bir süre yine kısmi indirim 27,000 yerine 24,000 TL olarak devam edecek. Dediğim gibi ayın 22'sinde abi dün alacaktım valla bugün o fiyat olmaz mı derseniz geçerli değil.

Şu anda 19 Temmuz 22:48 ... yaklaşık 48 saat süre başladı... hızlı olan kazansın.
 
Geri
Üst