Ses kartı + behringer fcb1010 almak mı daha mantıklı line6 helix lt mi

Merhaba ikisinide iki tane gitar ile kulanacağım hangisinden daha iyi sound alabilirim genelde trash/death çalıyorum fiyat açısından değil yanlızca kalite olarak hangisi daha mantıklı
 
Çok yer kaplamaz ve ağır olmaz dersen Helix LT daha iyi, diğerinde bir de bilgisayar alman gerekir. Fakat Helix LT de o kadar iyi mi tartışılır, eski ve TR’de pahalı satılan bir ürün sonuçta.

Helix LT yerine 4 tane NUX MG30 veya hemen hemen 1 Ampero 2 stomp + 1 Boss GX100 alınabiliyor.
 
Bence Helix fiyatına Ampero 2 stomp, ve headrush mx5 alıp mx5’i amperonun fx loop’una bağlayıp kullanabilirsin. Ayrıca ses kartı yerine de geçer, windows üzerinde crackli daw ve helix native indirip Helix tonlarına da ulaşabilirsin.

Son öneri olarak TONEX pedalı (büyük veya küçüğünden) alıp, yanına ampero 2 veya headrush mx5 de alabilirsin. TONEX amfi modellemeleri açısından şu sıralar en iyi pedallardan, hatta fiyatına göre en iyisi bile olabilir. Yalnız küçük olanında tüm amfiler yok alırken dikkat etmek lazım. Tonex'in pc yazılımı da crackli bulunabiliyor, Helix Native gibi DAW'a eklenerek veya hatta standalone olarak kullanılabiliyor.

Dolayısıyla en iyisi iş görecek bir multi fx (headrush mx5 veya ampero 2 veya nux mg30) bir de tüplü amfi (MARSHALL DSL5CR) alabilirsin.
 
Son düzenleme:
cevaplar için teşekkür ederim ancak belirtmeyi unutuğum birşey var ürün bana 35k ila 30k arası bir fiyata gelcek
 
cevaplar için teşekkür ederim ancak belirtmeyi unutuğum birşey var ürün bana 35k ila 30k arası bir fiyata gelcek
Muhtemelen Avrupadan birine getirteceksin, diğer ürünleri de aynı şekilde alırsan yine helix lt fiyatına 2 prosesör alabilirsin.

Burda 36k:

Aynı siteden diğer ürünler de ucuz oluyor TR fiyatına göre. Bir yazılımcı arkadaşım sırf müzikle uğraşmak için Hollanda’ya yerleşti. 50-60 adet ekipman aldı bu siteden çok memnun.
 
Biraz daha baktım da Boss GX-100 ve TONEX pedal almak en ideal seçim gibi duruyor. Çünkü Boss GX-100’ün gecikme süresi çok az (1-2 ms), TONEX de 3 ms. Boss GX-100’de efektler ve x-amfiler var fakat amfi sayısı genel olarak az (toplamda 23 adet), Tonex’te de diğer bütün amfiler var. Tonex’i Boss’un efekt loopuna koymak en mantıklı yol.
 
Geri
Üst