Bu amfilerden hangisi id core 10 v3e rakip?

Şu amfilerden id core 10 v3den iyi yada onun dengi bir amfi var mı? Normalde id core 10 v3 alıcaktım ama zuhal musicten amfi alırsam 1000 lira indirim alıyorum.



 
Kendini "eski kafalı, teknolojiye ayak uyduramamış" şekilde tanımlayan birisi olarak kesin Marshall'ı öneririm diye incelemeye başladım. Ancak malesef ben de "hiçbiri" diye cevap veriyorum.

Fender'i bir arkadaşımın çocuğu yeni başlayan squier seti alırken yanında vermişlerdi orada denemiştim. Egzersiz yaparken bir iki ses gelsin dışında hiç bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Hiç beğenmedim. Marshall'ın reverb'süz modellerini de hiç beğenmiyorum.

Yeni nesil amfiler arasında Blackstar'ın bu tarz modelleri için ve Katana için (sanırım daha büyük modelleri için) çok güzel yorumlar yapılıyor. Müzik markette ben başka birşeyler bakarken Katana deneyenleri gördüm, gizli gizli izledim. ☺️ Baya baya güzel sesler çıkıyordu.

Acaba Katana senin için de daha iyi bir seçenek olabilir mi diye ona daha özenli baktım ancak, sadece kontrol paneline bakınca bile "Blackstar'dan şaşma" diyesim geldi.
 
Geri
Üst