Rest

rest in cumartesi gunleri 21.00-00.00 arasi dummy bar programi sona ermistir. :!: 8 aydir devam eden non stop program bugun sona eriyor..
Dummy de son kez 26 temmuz pazartesi aksami saat 21 de sahnede olacagiz. Butun sarkilarimizi calip oynayacagiz :)


sonrasinda ne olur, zaman ne getirir bilemeyiz..
muhtemelen yeni bir kadro, tarz ve repertuvarla yeni sezonda (2-3 ay sonra) 'rest' bar ortamlarinda calmaya devam edecek..
edemez ise de saglik olsun.. 4 yil sonra buraya kadar da bize yeter..


gelip dinleyen, yorum yapan, destek olmaya calisan herkese tesekkurler..
-saygin

:elsalla

rest22.jpg


demo icin tikla:

:arrow: http://fastream.net/rest/demo2/
 
Bugün kendimi hıyar gibi hissediyorum,
Hani ince kıyım doğrasalar beni akdeniz cacık olur diyorum.
Hatta ege,karadeniz,marmara bile cacık olur diyorum

Böyle cacığa rakı mı dayanır?

Çivi çiviyi söker derler
Soğuktan donanı buzla ovarlar
Ben zaten yanmışım dostlar
Peki,beni fırına mı koysalar?
Zeytin suyuna kuru ekmek
Böyle gelmiş daha ne kadar böyle gidecek?

"Ayrılıklardan bıktım
Tam her şey rayına oturmaya başlamışken
Raydan çıkan hızlı tren, işte o da ben.....Maalesef..."


Kendinize çok çok iyi bakın...Beni ve eğer bu grup devam etmezse bizi unutmayın...

Bu grubun elemanları zaten müzisyen olarak bir yere gelemeseler bile,kendi mesleklerinde çok iyi yerlere geleceklerdir.
 
sagol cyberknight, hersey yoluna girer zamanla.
buraya kadar amacimiza ulastik sayilir.. :wink:

sizi biziz de cuma gunu bir bira vakti kadar falan izledim sonra ses sisteminde problem oldu ciktim, baska sefere artik.. :beer

bu arada
:arrow: arkadaslar tecrubeli, bar ve beste amacli calisacak uyumlu ve ciddi gitarist tanidiklariniz varsa bana ö.m ile ulasin..

simdilik bu kadar :)
 
evet umarim olmaz.. :?
gorusuruz.

bu arada Alp de gruptan ayrildiktan sonra solo calismalarina hiz kesmeden girmis bulunmakta arkadaslar,
3 parcadan olusan akustik demoyu herkesin forumdan tanidigi Atalayin studyosunda patlatti, ona da basarilar dileriz...
 
Alp sadece grup REst'i bırakmadı beni de bıraktı Ankara'da. :ask Böyle vokalistlerle çalışmamak lazım, ben kesinlikle karşıyım. Bu gün varlar yarın yoklar. Grup işleri böyle işte. :bilmem Dikkatli olmak lazım. Solo çalışmasında ben bizzat studyodaydım. Şarkıları dinledim.
Bana Alp söylemişti zaten REst benim için sadece bir basamak, albüm yapıcam dünyaya açılacam diye. Bütün pop star, x star, y star yarışmalarını araştırıyormuş internetten. Şimdi tarihlerini ayarlamaya çalışıyor. Önce Kongo'daki yarışmaya katılacakmış, sonra Japonya'ya gidecekmiş, sonra da Somali'de. Çok yer saydı aklımda kalanlar bunlar. Sen de Amerika'ya gidecekmişsin Saygın bakarsın orada kurarsın bir grup, MTV'de kliplerini izleriz."aaah..!ben bunu tanıyorum der hava atarım herkese"

kolay gelsin, yeni uğraşlarınızda başarılar
bu arada :arrow: bizim demo da başlayacak işallah Ağustos'un 2. haftası Atalay'ın stüdyosunda...Şimdiden reklam yapmak lazım. :fikrimvar

Bir de demo için keman çalan bir arkadaşa ihtiyaç ( bir şarkıda kısa bir bölüm için )var. ilgililer bana ulaşsın lütfen
 
demek grubu bir basamak olarak gormus.. evet iyi bir basamak olabilir..
:kafaat
saka bir yana,
aLp e tum pop star klip star yarismalarinda basarilar diliyoruz..
runrabbitrun sizin gruba da demo surecinizde azim ve basarilar, akabinde
o demo ile katilacaginiz tum fanta fruko roxy tarzi gazli yarismalarda hat saffada basari ve bir adet album olmadi iyisinden bir maksi single diliyoruz..
ben kendime de her alanda basari ve mutlu yillar diliyorum.. :zipla

tatile cikiyorum, kisa bir sure yokum ortalarda..
:beer :cigara

iyi gitar calarim, barlarda calarim diyen varsa, beni bulsun arkadaslara yonlendirecegim..
 
Saygın ve Alp sizlerle çalmak benim için büyük bir keyifti. Gruba en son katılan elemanım ama şaka maka 7 ay olmuş...
Karda kışta gecenin bir vakti aletleri Skoda'ya taşıdığımız günler, İstanbul'a yarışmaya giderken yolda, otelde yaşadıklarımız ve tabi ki Dummy'de çalarken yapılan genel kurul toplantıları ve ALİİİ :)

Herşey bir yana çok efendi insanlardan kurulu bir gruptu bence Rest...

Alpcim sana İstanbul'da solo kariyerinde başarılar dilerim...Dinlediğim en iyi vokallerden birisin ve bir şeyler başaracağına yürekten inanıyorum...
Saygıncım her ne kadar Türk Edebiyat Camiası büyük bir evladını şimdilik kaybediyorsa da geleceğin küçük halk ozanlarının senin kelimelerinle hüzünlenmeye, sevinmeye , efkarlanmaya hakkı var. Çabuk dön :)

İkinizde kendinize çok iyi bakın...
 
Herkese selamlar yazlıktan döndüm bir kaç gün anneannemde kaldım ve şimdi evdeyim.(sadece bu gece)Gecenin 2'sinde ancak bu kadar cümle kurabiliyorum.

Baran dediklerinde en çok" rest efendi insanlardan kurulu bir gruptu" kısmında haklısın.Ancak barancım şöyle bir haksızlıkta var ortada biz(saygın,alp) grubu bırakmak zorunda kaldık;siz neden devam ettirmiyor sunuz? Ankarada bir ton müzisyen var çoğuda arkadaşımız.Bence yeni bir solist ve gitaristle grubu hemen toparlayabilirsiniz.

Buraya gelmeden evvel sizleri gerçekten çok özleyeceğimi tahmin ediyordum fakat tahminimin ötesi mevcut.Çok güzel günler geçirdik beraber.İnşallah ömrümüz boyunca hak ettiğimizin karşılığını alabiliriz.

Bende 3 şarkılık bir demo yaptım.Şarkılardan biri kötü oldu :uyku zaten ancak bu kalitede bir iş yapabilirdim elimde ki para ve zaman ile.

Buradan Bugra(han)'a, Cem'e ve Aşkım'a(bilen bilir adı eminedir.) yardımları için çok teşekkür ediyorum.

Akşam Yıldızı 89.3 Alem Fm'de çalmış!!!! millet haberiniz ola!!!!...Duyarsanız şaşırmayın....

:icelim Dehaya,Saygına,Barana,Onura ve hatta bir Saksafoncu Hakan'a Selam olsun....Dummy'den Halil Abiyede :))

Demoyu bütün firmalara gönderecem(posta ile) :) dolmuş parasından daha ucuza geliyor.Öptüm hepinizi... belki şarkılardan birini nete koyarım...
 
louisiana blues:
I’m going to louisiana baby behind the stars
And though I just found out my troubles just begun

I’m going to new orleans get me a hold of your hand

I’m gong to take you with me, right under my command

If the river was whiskey I would drink all it up
And though I’d swim to the bottom , drink myself back up, all right

sali sabahi louisiana ya dogru gidiyorum bakalim, hayatta hic bu kadar tek basina hissetmemistim kendimi.. :?


alem fm lere kadar yukseldik ha? super ya..
:ıslık bestelerim rest e feda olsun :)

baran olm forumu yalniz birakmayin sık sık ugrayin.. deha da gelsin.. haberleselim..
ben usta bir blues cu olduktan sonra album yapacaz bak.. :pinokyo
neyse,bu kadar duygusallik yeter, icraat lazim..


bizi dinleyen, dinlemek isteyen herkese sevgiler, saygilar..
:wink: saygin
 
Saygınım yiğidim, Sen daha gitmeden girmişsin New Orleans havasına. Dikkat et çarpar, oralarda da bi Hound Dog patlat valla eski günlerin hatrına :lol:
Alp yakında senin demo Kralda dönmeye başlayacak diye bir söylenti duydum ne diyorsun hoca :)
Bu arada Deha ile haberleşiyoruz en kısa zamanda bi gitarist bulma çalışmalarını başlatacağız... Repertuar bu sefer biraz değişik olacak bakalım hayırlısı...Luisiana dolaylarından eski eğlenceliklerden çalmayacağız anlayacağınız :dans
kendinize iyi bakın...
 
*Yorumlar doğru olabilir Barancım;içerik olarak şarkılardan biri için denilebilir bu KRAL FM muhabbeti.Kafam bozuktu yaptığımda,biraz sert oldu cümlelerde sonradan da değiştirmedim.
Saygın burayı okuyoyorsan,sana nasıl ulaşabileceğimizi anlat!!!!!
** Bomba haber ONUR İstanbula yerleşiyormuş...
*Bir haber daha....belki grup kurma ihtimalim var....tamamen beste amaçlı....belki eski eğnleceleri de :lol: (the doors,beatles,elvis) içeren bir repertuar da düzebiliriz....Ama bunca zaman sonra İstanbula 0'dan bazı şeylere başlamak bana zulüm gelecek.İnşalla atlatırım.
*Baran sen bana icq numaranı bir özel mesaj at...
*Vokal olarak Ceyhun bence uygun olabilir.Tanıyoruz,efendi,düzgün bir insan..Görürseniz selam söyleyin.(emeklinin önerisi olduğu için;biraz ecevit vari bir cümle oldu.)
*Rock'n Coke'tan geldim 10 dakika kadar önce.Fırtına çıktı son grup çıkamadan festival bitti ve canımızı zor kurtardık...Türk gruplardan Kargo bence gerçekten iyiydi.MFÖ için yoruma bile gerek yok.Erkin Korayada saygımız var 50 yıldır bu işi, bu ülkede yaptığı için.Özlem Tekin ve Kurban kötü performans sergilediler.Rebel Moves'da güzeldi.50 cent'e ben olsam 25 cent bile vermem.Zevk meselesi.

HERKESE SELAMLAR :evil:
 
Herkese merhaba,
deep down in louisiana dan ilk mesajimi atiyorum..
yaklasik 2 gun suren rotarli ve eziyetli bir yolculuktan sonra 5 gun once gelebildim buralara. Ilk ucagimi rahatsizlandigim icin iptal ettim, new york a gelince aktarma ucagimin saati degistigi icin bir gece new jersey de kalmak zorunda kaldim, ertesi gun sabah ucagini kacirdim, ogleden sonra bindigim ucak havada firtinaya yakalandi, son ucagim da rotar yapti falan derken tam tamina 2 gunde geldim, daha kotusu olamazdi herhade..
Neyse, simdi daha iyiyim, alismaya calisiyorum,hava disarida yaklasik 35 derece ve inanilmaz bir nem var nefes alinmiyor. Kaldigim sehir modern bir kasaba da denilebilir, hersey var ama inanilmaz genis bir yerlesim planlari var. araban yoksa hayat yok gibi birsey.. okuldaki insanlarin yarisi zenci geriye kalanlarin cogu da 3.dunya ulkelerinden olsa iste az bir amerikali nufusla beraber yasamaya calisiyorum.. yurt olayim olmadi henuz,arkadasimin odasinda kacak kaliyorum.. dersler yeni basladi, okul ve beyaz kizlar cok guzel ama ben henuz cevreyi gezecek pek firsat bulamadim kayit islerinden dolayi..
muzik olayina gelince, burada epey bir bar klup tarzi mekan var, sirf okulun kampusunde bir bar ve ayrica bir konser salonu gibi birsey var. sehirde de mekanlar varmis, henuz goremedik bakalim.. biraz kendimi toparlayinca daha cok ilgilenecegim.. zenciler hip hop, digerleri de alternatif seyler dinliyorlar, ama arada manyak derecede elvis ruhu olan yerler ve insanlar gordum, elvis is not dead buralarda yani.. 8) bu donem zor ama firsat olursa ufaktan bende birseyler yapmak istiyorum bakalim..

biraz ozel bir mesaj oldu ama su anda yazabileceklerim bunlar, zaten bizden baska pek okuyan olacagin da sanmam, herkese cok selamlar..
rest in gidisatini buradan takip edecegim ha tembellik etmeyin bak atlar gelirim.. ;)
saglicakla kalin..
 
Haydi Alp göster kendini. Bestelerden birini de nete koy arada dinleyelim :)

Bu arada sana son yolladığım CD içindeki parçalar profesyonel miks yapılmış hali. Al albüme koy yani. :) Herşey gönlünce olsun. Senin gibi (insan gibi) insanların tepeye kadar çıkmaya hakları var ve seni sonuna kadar destekliyorum.


Başarılar.

Bu arada sizinkilerin de kayıtları başladı ama Emine daha ortada yok. Vokal ve bas kaldı. Bakalım ne çıkacak sonuç :)
 
Saygıncım.Özledim seni,özel mesaj ne demek; hayranların akıbetini merak ediyor,kendine çok dikkat et ,Johnny Be Goode'un memleketinde.

Birde eğer deha,baran grubu devam ettiremezseniz ben burda,istanbulda devam ettiririm(tehdit :lol: ) Onun için yatmayın Ankarada.

SONY müzikten bugün cevap geldi bir zarfın içinde,benim ve bizim grubun cd'si ile birlikte.Cevap: BAŞVURU OLUMSUZ OLARAK DEÐERLENDİRİLMİŞTİR.Başka firmalarada yolluyorum,Aralıkta Master işini halledip 2 sene boyunca müziğin peşinden koşacam hayırlısı ile.% 90 ihtimalle amacına ulaşmayacak bir koşu ama umrumda bile değil.

Buğra Abicim,Emine burda İstanbulda benimle birlikteydi.Gezdik,tozduk,Rock'n Coke'a gittik.Şu anda otobüste Ankara'ya doğru.

Eylül ayının 10'u gibi burada bir grup kuracam galiba.Tek başıma istediğim şeyleri yapamıyorum.İnşallah karşıma saygın,deha,baran gibi iyi insanlar çıkar ve iyi şeyler yaparız;enerjimiz tükenmeden.Çünkü bende yavaştan tükenmeye başladı gibime geliyor. :roll:

Kendinize çok iyi bakın.Herkese selamlar.
 
tesekkurler, umarim dinleyen herkes fikirlerini ortaya koyabilir..
o demoyu kaydeden kadro su anda ayri sehirler ve kitalarda ikamet ediyor olsa bile,
bu noktadan sonra herkesin kisisel basarisini bir butun olarak goruyorum ben..
ayrimiz yok yani..

eger vaktim olursa aksam yildizi veya bir an olsun icin amator bir klip hazirlayacagim..
alp sirketlerle gorusmelerin nasil gidiyor..



johnny be goode nin koyunden herkese selamlar..
 
Geri
Üst