İyiyim Bernacım.Umarım sende iyisindir.Saygın o kayıt hücum kayıt ve metronomsuz...
🙂 O yüzden davul yazmak kasar :twisted:
Bu arada sinüzit'ten kurtuldum.Tamamen geçti.Ketek diye bir antibiyotik var fiyatı biraz uçuk ancak 5 gün içinde senelerdir çektiğiniz derde derman oluyor.
Burda sizinle de paylaşmak istediğim bir kaç şey var.Aralık ayında Rusya'ya gidiyorum.Uzun bir süre orda kalacağım.Zaten biraz rusça biliyordum, tamamen öğrenebilirsem benim için bir büyük bir avantaj.( toplam 9 ay rusyada kaldımıştım en son 98'de ordaydım.)
2005 eylül ayına kadar Rusyada'yım.Eğer imkanlar el verirse 2005 Eylül'ünde İngiltere'ye master yapmaya gideceğim.
:!: Saygın efendi geçen gün sana mail attım araştır senin orda master şartlarını diye...Ses gelmedi...Eğer uygun olursa İngiltere(brighton) yerine senin oralara da gelebilirim.Özel mesaj at ,konuşalım bunları...
Gitarları satıp hardcase'i olan bir gitar alıyorum,ancak hala akustik mi alayım elektro'mu karar veremedim.Ancak %51 akustik gibi gözüküyor(tam mustafa denizli gibi oldu :roll: ) Bir tane usb ses kartı alıyorum peder'in laptop'ta kullanabilmek için...
Gideceğim yerin ismi Kazan,Moskova'ya 300 kilometreymiş.İnternetten resimlerine baktım fena bir yer değil gibi...
Şimdilik diyeceklerim bunlar enis'e mail atmak isteyenler :
[email protected]
Deha espirin berbat.Ben o şarkıyı;8. kat; gerçektende intihar eden,tanışmışlığım olan birinin arkasından yaptım.Yani dalga geçilmeyecek kadar ciddi.Hele Enis'i ....Oğlum adam askerde lan...Burayı bir okursa(ki internete giriyor) moralman bitecek senin espiri diye yaptığın şeyden ötürü.
:!: Eylül 2001'de oturduğumuz evden çıkmak istiyorduk ve ev bakıyorduk emlakçılardan.Günlerce dolaştık satılık olan evleri.Bir gün göztepe,istasyon'a yakın bir ev göstermek istedi emlakçı.Ev sahibi içinde oturuyormuş.Telefon etti ev sahibine uygunum gelebilirsiniz demiş.Bizde evi görmeye gittik.Tabii şöyle bir aksilik oldu ev sahibi müsaitim dedi ama adam duşa girmiş...Biz zili çaldığımızda da duştaymış.Apartmanın girişinde bekledik 10 dakika adamın duşu bitene kadar.Kapıda beklerken Emlakçıya sorduk kaçınçı katta dışardan göster bize evi diye ..Eleman "8. katta ve binada asansör yok abi" diye berbat bir espiride yaptı...Neyse çıktık daireye, evin sahibi 27-28 yaşlarında karısından daha yeni ayrılmış..Antalyada bar'ı varmış...Turizm mezunu olduğunu söyledi , meslektaş olunca muhabbet ettik biraz...Antalyadaki bar'ı iflas etmiş.Kapatmış orayı burdaki daireyide satıp Antalya'dan ev alacakmış...Adamın evi güzeldi ama bizim için biraz küçüktü ,net 90 metre kare falandı...Neyse teşekkür ettik çıktık evden...Emlakçıda bu eve bakması için çok müşteri getirdiğini,evin 3 aydır satılmadığını,adamın bütün gün evde oturup dükkan işletir gibi evin kapılarını emlakçılara açtığını.Boşandığı, iflas ettiği içinde evi bir an önce satıp buralardan gitmek istediğini ve evi satamamanın adamın canını sıktığını,çok bunalttığını falan söyledi....
Millet bu olaydan 3 gün sonra ben o ev sahibinin resmini Hürriyet'in 3. sayfasında gördüm....Gece yarısı kendini evin balkonundan aşağı atmış....
Çokta hoş sohbet güleryüzlü birisiydi...Evi biz beğenip alsaydık...Kendini 8. kattan aşağı atabileceği bir balkonuda olmayacaktı...Tabii hayat bu...Bir ton ihtimal daha var...O haberi okuyunca kendimi resmen bok gibi hissettim.Hikayesi böyle kısaca......
Yeni besteleride yakında internete koyacağım.İndirir dinlersiniz.
Biraz uzun oldu.Üşenmeyin okuyun! Görüşürüz...