Rest

Alp ben postaya verdim valla gelmesi gerek Baranciim senin cdyide çektim duruyo evde ama hep unutyorum getirmeyi söz ilk buluşmamızda verecem sana
bu arada senin 30 milyon abi çok tatlı geldi ye ye bitmiyo şu bar olayının en zevkli yanıda elalemin parasına konmakmış vall 🙂)
bu arada saygın nasdı gidiyo fotokopi işleri 🙂 nası dersle kasıyomu?
Biz gitaristle anlaştık gibi
adı barış odtü havacılıkta önümüzdeki günlerde bir stüdyo daha alocaz umarım hayırlı olur
en kısa sürede klavyeci arama çalışimalarına da başlıyacaz.
Herkese slm
Is everybody in because the ceremony is about to begin
Öyle kütüphanede durur gibi oturmayın dans edin biraz hadi rock and roll çalacaz şimdi gitmeeyin biyere
Ali ALİ ses geliyormu Alili
Abi uff ya konuşmayın yaa uff abi ya

Sizce bu sözleri kimler söyledi

Dehacım gönderdiğin CD elime ulaştı.Saygına bu cd'yi hazırladığı için Teşekkür etmek gerek,hem çok güzel olmuş,hemde çok ayrıntılı.

:beer
IS EVERYBODY IN? :bilmem
IS EVERYYBODYY INNNNNN? :?:
BECAUSE THE CEREMONY IS ABOUT TO BEGIN!!!!! :deli

Alp, senin şarkıyı nete ilk koyduğun anda indirdim zaten...Eline sağlık, güzel olmuş...Kral TV ne ki Flash Tv' de bile çıkar valla :alkıs

Saygın Baba büyüksün, sen de olmasan bilemicez ne olup bitiyo Amerika müzik aleminde...

Deha Dayı hala vermedi benim cd'yi o yüzden görmedim resimler, çekimler nasıl olmuş...Geçen telefon ettim, o iş kolay sidin hazır falan diyo ama naptıysa deyus hala sallıyo beni 😆

Gitaristle 2. studyoyu yaptık ayrıntıları burda anlatmayım ama sanırım yugoslav bir gitaristle çalışcaz gibi onunla daha 1 studyo yaptık ama ağırlık ondan yana 1,5 aya hazır oluruz herhalde alp sen bize diyon ama senin elinde bakıyom armut topluyo hadi saygın zencilerin mencilerin arasında bunalıma filan girer bişi yapamaz ama🙂 bari sen bi 68 kuşağı grubu kur şöle the doorslardan beatleslara filan

Yugoslav mı? Abicim Ceyhuna back vokal yapmak kasacak o zaman.Onuda düşünün.Sırf Barana abanmayın.Ben grup kuracam mı açıkçası bilmiyorum.Bu aralar klavye çalışıyorum ve ilerde(bir aya kadar) ders almayı düşünüyorum.Bir tane midi klavye alacam,cubasede çok işime yarar.En az 5 ay zaman lazım tabii,istediğim gibi çalabilmem için.Nisan-Mayıs'a ancak kendi kendime yetek kadar çalabilirim gibime geliyor.

Dehacım hayatımın düzene oturması Aralık ayını bulacak gibi.Ne zaman düzene otururum işte o zaman çok çok kaliteli bir grup kuracam.Spor yapıyorum.Acaip forma girdim arkadaşlar.Formda olmayı unutmuşum.4-5 yıl oldu galiba.Herkese tavsiye ediyorum. :twisted:

1 HAFTA İÇİNDE ANKARAYA GELECEM.GÖRÜŞECEM HEPİNİZLE.HABERİNİZ OLA!!! 😆

Yugoslav? :? Hocam bir grupta 3+1 yabanci kurali yok mu..
Bunalima girmek? no word for that in new orleans..
blues.jpg

iyi bari herkes birseyler yapmaya calisiyor,
ben sadece kafamdaki muzik kavramini yeniden yorumlamaya calisiyorum.. :kafaat
gorusuruz..

Yok dayı dünya karması gibin olduk walla, Rest artık evrensel bir grup he he 😆
SOAD konusuna gelince yaklaşık 2 senedir bu durumdan haberim var...Zaten ben çalma taraftarı da değilim...
Hem bu durumdan dolayı hem de zaten şarkılarının repertuar için fazla gürültülü ve tek düze olduğunu düşünüyorum...
Hound Dog dururkene chop süi'mi çalalım yani di mi 8)

Abi Labamba demeyin,ne olur yapmayın.Ben galiba hala dinlenmemişim.Labamba deyince öğğğ dedim.Gerçekten pskilojik bir kalıntı galiba eski günlerden.

Genelde tartışma sebebidir.(Abi bi olmamalı mı atak,abi bi hounddog çakak.) Parantez içindekiler direkt olarak sevgili Dehacımın cümleleridir.Bu cümlelerden sonra sahnede Saygınla Karagöz,Hacivat olurlar ve müşterilere! - dinleyicilere bir orta oyunu sunarlardı;farkında olmadan;işte ben o halimizi özledim.

REST'e gezdiği,gezeceği sokaklardan selamlar.Yola devam edin!

She lives on love street, lingers long on love street
She has a house and garden,i would like to see what happens.

I don't have a house with a garden,you can tell what a fortune!
Sustum :idea:

Şansızım kara bahtım üzerime geliyor dünya çalalım ehehe🙂

Senin şarkıyı dinledikçe daha çok seviyorm bu arada haberin olsun Alp Dayı 🙂
İlhan İrem havası var baya bi sende özellikle şarkıların tiz yerlerinde daha çok belli oluyor bu...Yani zenci tarağı gibi iyi birşey mi bu bilmiyorum ama öle hissettim bi an 😆

Çok acele yaptık kayıtları mecburen.Ankaradan gidecektim ,son 2 günümdü.Atalay'ın stüdyoda bir nevi hücum kayıt aldık diyebiliriz.İlerde bu şarkıları iyice bir düzenleyip,yeniden kayda girerim diye düşünüyorum.

İlhan İrem benzetmesine gelincede,.Barış Manço'ya benzeten de oldu.Bir arkadaşımın ablasıda Çelik'e benzetmiş.(çelik,b.manço,ilhan irem...ses renkleri benzemez :!: ...tenor olmalarının dışında tabii ki)

Şarkıyı beğenmene acaip sevindim Baran.Sağol.

Birde başka bir vokaliste benzetilmek iyi bir şey mi, yoksa kötü mü?Merak ediyorum ancak biraz yoruma bağlı bir olay.

Zaten artık vokalistliği biraz askıya aldım.

Kendin pişir,kendin ye yapabilmek için(beste....v.b) daha iyi bir müzisyen olmam gerekiyor.Şu anda yeteneklerim de,bilgilerim de taleplerime karşılık verebilecek durumda değil gibiler.Bunu Cubasede kaydettiğim bestelerimden anlıyorum.

Biraz ders almaya karar verdim.97'den beri müzikle uğraşıyorum diyebilirim ve bir tek toplamda 4 ay kadar şan dersi aldım.Maddi durumlardan bıraktım.Onun haricinde hiç bir ders almadım.Sanırım artık alacam;ihtiyacım var.

Klavye ve gitar dersi almayı istiyorum.En kısa zamanda.Eksiklerimi görüyorum,ihtiyaçlarımı da biliyorum.İstekliyimde.Kısa zamanda büyük işler başaracam arkadaşlar.Biraz sabır gerekecek. :twisted:

Grup kurmamaya da karar verdim.Tek başıma mutluyum.Restim için şimdiden son grubum diyebilirim ama hala parçası olarak hissediyorum kendimi ve öylede kalacak.Bakalım ne kadar kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim? Hepinize Selamlar.

Bir ton şey yazdım.

Sorularınız,önerileriniz olabilir.Beklerim.Lafta lafı açar böylece. :idea:

Baran baba burda zenciler saclarina tarak takip oyle geziyorlar, yeni bir tarz midir anlayamadim ama pek iyi birseye benzemiyor.. :bilmem

Alp hocam su cubase de yaptigin atraksyonlarini bi dinleyelim ya merak ettim.. :metalhead

Deha dayi sen napiyosun mail attik ses cikmadi, o olmadan forumun tadi olmuyor ya.. :uyku

:twisted: Mr. wicked game Ceyhun efendi ne alemde, onu da forum ortaminda gorelim..

:arrow: Bu arada Rest in kurucularindan olan ilk bascimiz Berk haftasonu dunya evine girdi, bu haberi de vermek istedim..
evladiyelik grup rest.. ailenizin grubu rest..

Yarin sinavim var da kafam daginik biraz, gorusuruz..
:?

Bu arada efsanevi vokalistimizin stüdyoyu ziyareti sırasında yaşanan duygusal anlardan bahsetmeyi unutmuş Deha 🙂
Göz yaşları sel oldu aktı şarkı çalamadık walla 😆

Alp aslında 1 aylık isimiz var ama biz sağlam olsun diye biraz uzatabiliriz bi klavye gerek haklısın ama hayati bir önemi yok klavyesizde idare edilir ama tabi klavyeli daha iyi
bu arada baran kardeş ben bazı sarkıları indirdim bi ara görüşelim birbirimizde olmayanları değişelim
hrks selam

bende gelebilir miyim.. :roll:

efendiler bugun biraz etraftaki muzik evlerini dolandim, tr ye gore fiyat ve model kiyaslamasi yaptim, cidden cesit cok ve fiyatlar daha ucuz.. benim gitarin bakimi gelmisti onu bi elden gecirsinler birde tellerini yenilesinler dedim.. tam dukkandan cikarken ne kadar tutat acaba diye de sordum, kafamda da max 10-15 dolar bir servis ucreti var.. Adam 40 dolar demez mi, sirf bakim parasi.. Dayi ne yapiyosun Turkiyede 1 sene bakim yapilir o paraya diyemedim artik yutkundum, ki gitarda ciddi bi sap problemi oldu buradaki iklim cok farkli oldugu icin.. bundan sonra artik kendim yapmayi ogrenirim yada tr de yaptiririm..
yani diyecegim burda emek cok pahali, uretimi isgucunun ucuz oldugu memleketlerden gelen mallar ve usa uretimi mallar arasindaki ciddi fiyat farki buradan geliyor iste...
neyse, hadi saglicakla kalin..

benim oda 7.katta, manzarali.. 🙂
alp senin sarkiya bi davul yazim dedim olm siz metronomsuz mu kaydettiniz ilk sarkiyi bi turku ritmi sabitleyemedim vazgectim.. :?:

İyiyim Bernacım.Umarım sende iyisindir.Saygın o kayıt hücum kayıt ve metronomsuz... 🙂 O yüzden davul yazmak kasar :twisted:
Bu arada sinüzit'ten kurtuldum.Tamamen geçti.Ketek diye bir antibiyotik var fiyatı biraz uçuk ancak 5 gün içinde senelerdir çektiğiniz derde derman oluyor.

Burda sizinle de paylaşmak istediğim bir kaç şey var.Aralık ayında Rusya'ya gidiyorum.Uzun bir süre orda kalacağım.Zaten biraz rusça biliyordum, tamamen öğrenebilirsem benim için bir büyük bir avantaj.( toplam 9 ay rusyada kaldımıştım en son 98'de ordaydım.)

2005 eylül ayına kadar Rusyada'yım.Eğer imkanlar el verirse 2005 Eylül'ünde İngiltere'ye master yapmaya gideceğim.

:!: Saygın efendi geçen gün sana mail attım araştır senin orda master şartlarını diye...Ses gelmedi...Eğer uygun olursa İngiltere(brighton) yerine senin oralara da gelebilirim.Özel mesaj at ,konuşalım bunları...

Gitarları satıp hardcase'i olan bir gitar alıyorum,ancak hala akustik mi alayım elektro'mu karar veremedim.Ancak %51 akustik gibi gözüküyor(tam mustafa denizli gibi oldu :roll: ) Bir tane usb ses kartı alıyorum peder'in laptop'ta kullanabilmek için...

Gideceğim yerin ismi Kazan,Moskova'ya 300 kilometreymiş.İnternetten resimlerine baktım fena bir yer değil gibi...

Şimdilik diyeceklerim bunlar enis'e mail atmak isteyenler : [email protected]

Deha espirin berbat.Ben o şarkıyı;8. kat; gerçektende intihar eden,tanışmışlığım olan birinin arkasından yaptım.Yani dalga geçilmeyecek kadar ciddi.Hele Enis'i ....Oğlum adam askerde lan...Burayı bir okursa(ki internete giriyor) moralman bitecek senin espiri diye yaptığın şeyden ötürü.

:!: Eylül 2001'de oturduğumuz evden çıkmak istiyorduk ve ev bakıyorduk emlakçılardan.Günlerce dolaştık satılık olan evleri.Bir gün göztepe,istasyon'a yakın bir ev göstermek istedi emlakçı.Ev sahibi içinde oturuyormuş.Telefon etti ev sahibine uygunum gelebilirsiniz demiş.Bizde evi görmeye gittik.Tabii şöyle bir aksilik oldu ev sahibi müsaitim dedi ama adam duşa girmiş...Biz zili çaldığımızda da duştaymış.Apartmanın girişinde bekledik 10 dakika adamın duşu bitene kadar.Kapıda beklerken Emlakçıya sorduk kaçınçı katta dışardan göster bize evi diye ..Eleman "8. katta ve binada asansör yok abi" diye berbat bir espiride yaptı...Neyse çıktık daireye, evin sahibi 27-28 yaşlarında karısından daha yeni ayrılmış..Antalyada bar'ı varmış...Turizm mezunu olduğunu söyledi , meslektaş olunca muhabbet ettik biraz...Antalyadaki bar'ı iflas etmiş.Kapatmış orayı burdaki daireyide satıp Antalya'dan ev alacakmış...Adamın evi güzeldi ama bizim için biraz küçüktü ,net 90 metre kare falandı...Neyse teşekkür ettik çıktık evden...Emlakçıda bu eve bakması için çok müşteri getirdiğini,evin 3 aydır satılmadığını,adamın bütün gün evde oturup dükkan işletir gibi evin kapılarını emlakçılara açtığını.Boşandığı, iflas ettiği içinde evi bir an önce satıp buralardan gitmek istediğini ve evi satamamanın adamın canını sıktığını,çok bunalttığını falan söyledi....

Millet bu olaydan 3 gün sonra ben o ev sahibinin resmini Hürriyet'in 3. sayfasında gördüm....Gece yarısı kendini evin balkonundan aşağı atmış....
Çokta hoş sohbet güleryüzlü birisiydi...Evi biz beğenip alsaydık...Kendini 8. kattan aşağı atabileceği bir balkonuda olmayacaktı...Tabii hayat bu...Bir ton ihtimal daha var...O haberi okuyunca kendimi resmen bok gibi hissettim.Hikayesi böyle kısaca......

Yeni besteleride yakında internete koyacağım.İndirir dinlersiniz.

Biraz uzun oldu.Üşenmeyin okuyun! Görüşürüz...

belli metronomsuz oldugu, dedim ya benim kulaklarda birsey var ya da bunlar metronomu evde unutmus :?
hocam rusya ya mi gidiyorsun, dil icin mi, iyi hadi hayirli olsun, kazandibi getirirsin artik gelirken.. 🙂bilmem kotu espri boyle yapilir deha gorsun)
sonrasi icin master dusunuyorsan ben elbet bakarim buralara da abi acik soyleyim ben burda pek rahat degilim, umdugumu bulamadim pek, hayat sıkıcı, okul kasıcı..
ses karti ne alacaksin, m-audio audigy?, yeni bi model cikartti simdi 100 dolar burda sirf gitar-bas ve vokal kaydi icin.. ya niyetlendim de dusunuyorum onu alacaksin, yanina midi klavye ister, mikrofon ister.. kayit yapacaksin birseye benzemeyecek ilk baslarda oturup saatlerce kasacaksin, forumda kasacaksin vs vs.. boss un 8 kanal bi multitrack recorderi var o da biraz pahali, keyfim olsa alirdim, o da yok.. :?
aralikta basinda gidiyorsan gorusemeyebiliriz..

Geri