Kont87: Teşekkür ederim. Lisede yemeyip içmeyip biriktirdiğin harçlıklarını hayalindeki gitarın Squier olanı için veriyosun. Ve ayar yaptırmaktan gitarı çalamıyorsun. Kıvılcıma olan kin ve nefretimi anlatamam. Paradan da geçtim, şu an hayatımın çok büyük bir parçasını oluşturan müziğe 6 ay gibi ciddi bir süre ara vermeme neden olmalarından dolayı bu kin ve nefret. Bir şekilde çıkar ama onlardan, buna inanıyorum.
Şu anda Epi Std Les Paul'üm var (hatta bugün sap ayarı yaptım

) çok da memnunum ve hayalim olan amerikan standart strat'ı alacağım 1,2 ay içerisinde, Senkop ile konuştum distrübitörlüğü biz aldık dediler nekadar doğru bilemiyorum. zuhal ise sadece dağıtımıyla ilgileniyormuş. Ya senkop tan 0 Amerikan fender std alacağım yada SRV müzikten yıllanmış bir Strat alırım artık bilemiyorum. Şu anki gitarı asla satmam. Çok ayrı bir yeri var benim için. Son 2 gitarım olacak bunlar benim için artık. İnşallah kazasız belasız bir Amerikan Fender Strat indiririm.
Sonuç olarak ben gitara sürekli değişen bir ekipman gibi görmek yerine, resmen çocuğum gibi bir duygusal bağ kuruyorum. Bu forumdan alışveriş yaptığım insanlar oldu. Daha önce ne yüzlerini gördüğüm ne de tanıdığım insanlardı. Hiçbiriyle sorun yaşamadım. Ama yıllardır olan ve Fender Distrübitörü diye geçinen bir dükkan bana ağza alınmayacak küfürler ettirdi. Tanrı kötü insana rast getirmesin...
Bu arada senkop ile ilgili bildikleriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.