DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

''Son'' adlı parçanızı beğendim..Bronxta sizi izlemek çok isterdim ama ne yazıkki :( Hem 51promiL hemde siz bi arada kaçmaz ama malesef :twisted: Neyse hepinize sonsuz başarılar..
 
Olm 4. çayolu şenligini organize eden kişinin ben...

Bugun izledik göktugcuuum alkışladık ettik , sınırlı sayıdaki seyirciyide yine coşturmayı başardınız tebrükler kocaman elinize azınıza sağlık.

Organizasyon berbat , sahne berbat , reklam sıfır , seyirci berbat , ses sistemi berbat , herşey berbat(dem dışında )

Kolay gelsin , Bronxta başarılar , öptüm hepinizi ;)
 
Çok teşekkürlerrrrrrr...
Olduğu kadar artık napalım.Bizim işimiz becerebildiğimiz kadar çalıp söylemek.Elimizden geleni yaptık.Umarım beğenilmiştir...

Yarın akşamleyin Mars,51 Promil ve İremcik,Dem ve PickPocket Taksim Bronx Bar'da.Saat 18:30'da konserler başlayacak.Herkesi bekliyoruz gelebilecek...

Bir de akşam saat 21:30 gibi yine Garage Bar'da sahnedeyiz...

Bir de yeni demodan masteringsiz olarak 2 şarkı dinlemek isteyen varsa www.purevolume.com/demtr

Bir de ...Sevgiler&Saygılar...
 
Y_J_Malmsteen demiş ki:
_KehaneTEmre_ demiş ki:
herşey berbat(dem dışında )

Bu yaptığın iki yüzlülük oluo 51promil forumunda iiydiniz demeyi biliosun biraz dürüst ol insanlara karşı eğer beğenmediysen dinlemeseydin 51promil i böyle arkalarından konuşmakla olmuo!!!

:) hayır evladım öyle demek istemedim , bu eleştiriye ben 51 promili katmadım , burası dem forumu dem hakkında konuşuyoruz , herşey berbat derken dem sahnedeyken herşey berbat ( dem dışında ) diyorum.Bu herşeye diger gruplar dahil degil.Yanlış anlamakda üstünüze yok :)

Ayrıca kimseden çekinecek degilim , hiçbişeyden kimseden sözümü sakınmam yani dem kötü olsa demede kötü derdim 51 promil kötü olsa 51 promilede kötü derdim.Hemen insanları bilir bilmez yargılama 2 yüzlülük fln şeklinde.Kimsenin arkasından konuştugum yok...
 
DEM canavar,çok güzel çaldılar.
Istanbul lunun kulağı alıişık değil herhalde bakakaldılar.Ve öyle kalmaya da devam ettiler.
Fazla paslanmış kulaklar.
Cuma Cumartesi istanbuldaki her barda rahatlıkla çalar.
Ankara kıymetini bilsin DEM in.....
 
şak şak şak şak...
izlerkenv ben yoruldum ama siz yorulmadınız...o berbat ses düzenine ramen çok eğlendik...albümü bekliyoruz artık sabırla.. :)
 
Arkadaşlar tebrikler hakkaten çok güzel çaldınız, göktuğ kravatın şahaneymiş abi İstanbulda yok o kadar protesti :) Gerçekten de İstanbulda güzel bi barda cumartesi gecesini haketmeniz için gerekli çok az şey kalmış ufak tefek:) Onlar da zaten hallolur, bekleriz İstanbula :)
 
meraba ben rebeldenin gitarıstı gokhan ya istanbula gelemedim ama ben her zamanki gibi muhteşem olduğunuzdan eminim artık yine muhteşem olcak albümü bekliyoruz.

bu arada bize yaptığınız eleştiriler için cok teşekkürler.
 
Davulcu arkadaş yetenekli bir davulcu ama şarkılara twin sokayım derken bazen pek hoş olmayan bir karmaşa yaratıyor bu konuda birşeyler yaparsanız herşey daha güzel olucak :)
 
Daeron demiş ki:
Davulcu arkadaş yetenekli bir davulcu ama şarkılara twin sokayım derken bazen pek hoş olmayan bir karmaşa yaratıyor bu konuda birşeyler yaparsanız herşey daha güzel olucak :)
tam tersi barışın twinleri asıl seyirciyi gaza getiriyor özellikle smoke on the water da hepimiz kendimizi kaybediyoruz wicked game'de de aynı bence barış aynen devam etmeli özelliklede smoke on the water da çok pis gaza getir bizi barış kafayı gözü kıralım çıldıralım :D
:twisted: :twisted: :twisted:
 
Daeron demiş ki:
Davulcu arkadaş yetenekli bir davulcu ama şarkılara twin sokayım derken bazen pek hoş olmayan bir karmaşa yaratıyor bu konuda birşeyler yaparsanız herşey daha güzel olucak :)

heheh abi valla zorla söletiyosunuz adamı yani orda tvin pedal yoktu ben onların hepsini tek pedalla yaptım. ben kendi çaldığım gibi bir davulcuyu sahnede görmeyi sever ve izlemek isterdim işte bunun için bu tarz çalıyorum zaten ayrıca tvini istediğim yere sokarım çünkü o şarkıları o sahnede o an DEM cover lıyor . yani değiştiriyosun şarkıları yeni yorum , yeni sound. tıpkı coverların olması gerektiği gibi. yoksa bende dinlerim evde cd çalarım var takarım 24 saat aynısını çalar.

saolun iyi günler......
 
Geri
Üst