- Takasa
- Kapalı
- Fiyat
- 1
- Para Birimi
- USD
Koleksiyonumdaki gitar sayısını azaltmak adına elimdeki bazı gitarları satışa çıkartmaktayım.
Gitarlar çok iyi durumda, genel temizlik, ayar vs düzenli olarak yapılmıştır.
Fiyat konusunda ise, isterseniz sıfır veya sarı sayfa ya da reverb fiyatlarına bakabilirsiniz. Genel olarak kondisyonlarina göre gayet makul olduğunu düşünüyorum. Pazarlik vs teklif etmeyin lütfen.
Takas konusunda ise aklıma gelen hic bir ekipman ihtiyacım bulunmuyor. Takas düşünmüyorum fakat çok özel bir gitar olmadıkça çok zor.
Elden alınmasını tercih ederim fakat kargo için ise zarar görmeyecek şekilde paketleyip kargolarim. Zaman uymasi durumunda Ankara veya İstanbuldan da teslim olabilir.
Ilanlar sayfasini kirletmemek adına tek ilanda belirtiyorum tüm gitarlari. Zaman bulunca sarı sayfada da ilan verecegim.
Gitarlar hakkinda detay veya extra fotoğraf/video istenmesi halinde yazın lütfen. Elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.
Gitarlar
- Jackson USA Fusion 93 Lightning SKY + Hard case (3250$)

- Gibson Custom Shop - Les Paul Custom 2010 Cherry burst + Hard Case (3850$)

- Gibson Mustaine Flying V EXP + Hard Case (3000$)
- Gibson Explorer 2008 + Hard Case (2500$)
- PRS 22 Custom 10 Top + Hard case (3000$)

- Schecter KM6 MKII (1250$)
- Dean VMNT Dave Mustaine Signature Angel of Deth + Hard case (1250$)
- ESP LTD Vulture James Hetfield Signature + Hard case (1250$)
- ESP LTD Iron Cross + Hard case (1200$)
- ESP LTD Viper 1000 Deluxe + hard case (1200$)
- Solar 1.6AAN Evertune + Fishman (1200$)
- Ibanez RGDIM6FM 1P-01 (1100$)
- Charvel Model-2 89 Japan (1000$)

Gitarlar çok iyi durumda, genel temizlik, ayar vs düzenli olarak yapılmıştır.
Fiyat konusunda ise, isterseniz sıfır veya sarı sayfa ya da reverb fiyatlarına bakabilirsiniz. Genel olarak kondisyonlarina göre gayet makul olduğunu düşünüyorum. Pazarlik vs teklif etmeyin lütfen.
Takas konusunda ise aklıma gelen hic bir ekipman ihtiyacım bulunmuyor. Takas düşünmüyorum fakat çok özel bir gitar olmadıkça çok zor.
Elden alınmasını tercih ederim fakat kargo için ise zarar görmeyecek şekilde paketleyip kargolarim. Zaman uymasi durumunda Ankara veya İstanbuldan da teslim olabilir.
Ilanlar sayfasini kirletmemek adına tek ilanda belirtiyorum tüm gitarlari. Zaman bulunca sarı sayfada da ilan verecegim.
Gitarlar hakkinda detay veya extra fotoğraf/video istenmesi halinde yazın lütfen. Elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.
Gitarlar
- Jackson USA Fusion 93 Lightning SKY + Hard case (3250$)

- Gibson Custom Shop - Les Paul Custom 2010 Cherry burst + Hard Case (3850$)

- Gibson Mustaine Flying V EXP + Hard Case (3000$)
- Gibson Explorer 2008 + Hard Case (2500$)
- PRS 22 Custom 10 Top + Hard case (3000$)

- Schecter KM6 MKII (1250$)
- Dean VMNT Dave Mustaine Signature Angel of Deth + Hard case (1250$)
- ESP LTD Vulture James Hetfield Signature + Hard case (1250$)
- ESP LTD Iron Cross + Hard case (1200$)
- ESP LTD Viper 1000 Deluxe + hard case (1200$)
- Solar 1.6AAN Evertune + Fishman (1200$)
- Ibanez RGDIM6FM 1P-01 (1100$)
- Charvel Model-2 89 Japan (1000$)

Son düzenleme: