bence din ve büyü tartışılmaya değer bir konu...ama haklısın bazı başlıklar çok gereksiz...soulwalker demiş ki:evet mesela gündemde de "üç tane miniminnacık kedicik isteyen var mı?" gibi bir başlık var. tepkimi orada da dile getirdim. sadece buraya değil. din ve büyü kilitlendi mesela burada, bence kaldırılmasıda gerekir. daha da vardır bu tarz başlıklar herhalde dediğin gibi.
hala ayı şeyi söylüyorum...tabiki buradaki konular kayda değer bence arkadaş onu demek istememiş.ama bence daha geniş anlamlar içeren başlıklar açılmalı.misal ben bu konuyu nereye açmalıyım söyle oraya açayım.yada ne bileyim -bilim dışı,bunları biliyormusunuz,merak ettiklerimiz..-gibi başlıklar vardıda biz mi açmadık...soulwalker demiş ki:bilim ve felsefe adı altında bu başlığın olması dediğim gibi çelişkili. ŞAHSİ görüşümde kaldırılması yönünde,yazımda da belirttiğim gibi "bence kaldırılması gerekir". yoksa senin yazını baz aldığımdan değil duu-rock arkadaşım. zaten yetersiz başlıklar dememişsin, anlamsız başlıklar demişsin. ikisi farklı şeyler.
geissler bilim ve felsefeye yazılan yazıları ve açılan başlıkları "tartışılsın gitsin" ve "sadece bir anlık yazılacak ve geçilecek" gibi görmen sanki burayı kayda değer bulmuyosun gibi geldi. yanlışım varsa düzeltin lütfen.
geissler demiş ki:bence hgayet genel bi konu tartışılsın gitsin, kaldırmak da neymiş...
aylar sonra bu sayfaları toplayıp büyük bir makama sunacak değiliz, sadece bir anlık yazılacak ve geçilecek...
her şeyi bilimle açıklayamazsın........serox demiş ki:Böyle saçmalık olmaz ya... Bilimsel açıklama koysunlar önüme 🙂
soulwalker demiş ki:ramazan başlangıcı öte yandan. nolcak şimdi bu ramazan uğursuz mu geçicek? 😀
ayrıca kompleksli değiliz, sadece daha gerçekçi şeylerle uğraşmak tarafındayız. 🙂
geissler demiş ki:soulwalker demiş ki:ramazan başlangıcı öte yandan. nolcak şimdi bu ramazan uğursuz mu geçicek? 😀
ayrıca kompleksli değiliz, sadece daha gerçekçi şeylerle uğraşmak tarafındayız. 🙂
insanın hayatının yüzde doksanı hurafedir ve insan bunun farkında olmadan gerçeklerle uğraşmak istiyorum diye yaşayıp gider...
zira o gerçek sanılan şeyler de hurafedir temelde... 😉