pocket kulaklık amfileri ve click track düzeneği.

B

beattabee

Merhabalar diyerek konuya giriş yapayım.
Sorum şu;Canlı performanslarda referans monitör olarak kullanacağım yarı açık ya da izole kulaklık vasıtası ile hem kendi enstrumanımı (davul) hemde grubun istediğim herhangi bir yada birkaç öğesini kendime monitörlerken,bir yandanda mevcut metronomumla click alacağım.Kulaklık,metronom,kulaklık amfisi ve mikser bağlantı silsilesi ideal anlamda nasıl olmalıdır?
 
İki senaryo var,
Eğer mixerde yeterli aux yoksa;
Sahnedeki monitorünü iptal edip, kendine küçük bir deck mixer alıp, bir kanalına metronomunu bir kanalına da sana gönderilen monitör mixini alırsın, ardından dilediğin pan ayarı ile, deck mixerinden sagında metronomun solunda davul ve istediğin diğer esntrümanlar şeklinde bir kurulum.

Eğer mixerde yeterli aux varsa;
ve metronomunun volumu sahneye uygun ise,
sadece metronomuna kulaklıgı baglayıp, monitörünün olmadığı tarafa tek kulaklık ile click alabilir diger yandan normal şekilde monitörlerini kullanabilirsin.

Birinci senaryo kulakiçi izole kulaklık için idealdir, sahneden soyutlanıp sadece istediklerini duymanı saglar, ikinci senaryoda ise daha bir sahne gibi fakat takip etmen gereken bir metronoma sahip şekilde yarı izole bir kulaklıkla idare edebilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Arkdaşlar cevaplar için teşekkür ederim.En uygun opsiyonu bulmak için denemeler devam ediyorum.
 
Geri
Üst