secropiagor

Bugünki konsere (Sniff the Metal) gelen herkese özellikle Ankara Black tayfasına ve organizasyonu düzenleyen Onursal' a teşekkurlerimizi sunuyoruz...Güzel bır performans sergiledigimizi düşünüyoruz.. Umarız seyirci de memnun kalmıstır....Bir dahaki konserlerde görüşmek üzere...
 
Merhaba arkadaşlar. Dünkü performansınız gerçekten çok başarılıydı. Grup uyumuyla, ensturmanlarda en ufak bir aksaklık olmamasıyla, artık tamamen oturmuş bir grup görünümü çizdiniz. Yeni parçalarınız da çok saglamdı. En yakın zamanda albümünüzle karşımızda görmeyi umuyoruz. ;)
Başarılar.
 
slm kerem ben dunki konserde senden istek sarkı istedim ama calmadın kalbimi kırdın pecetem yoktu ondan peceteye yasamadım performansınız iidi pagan winteri calsaydın cok deli olcaktı konserdekilerin cou darkthrone dinliodu :D basarılar
 
Sniff the metal da bulunamadım ama cd den seyrettim..ona rağmen çok beğendim diyebilirim gönü isterdi ki canlı canlı seyredebileyim ama sağlık olsun..bir dahaki konserde buluşabilmek üzere.. :)
 
SECROPIAGOR (Ankara) - Melodik Doom - Black Metal
PHRONESIS (Ankara)- Melodik Doom - Black Metal
BLOODSHED (Istanbul) - Death Metal
BLAZER (Istanbul)- Thrash Metal
DEHUMINAZER (Istanbul)- Death Metal

Tarih: 5 KASIM 2006
Yer: GARAGE ROCK BAR
Kapi Acilis: 15:00
Giris: 7.5 YTL - 1 icki dahil
 
Garage daki konser çok güzeldi kayıtlarını aldım yakında internetten rahatlıkla indirebilirsiniz.Ama gerçekten son konserinizde çok başarılıydınız ve son bir yıl içide katettiğiniz yol gerçekten de çok güzel şeyler başarmanıza neden olmuş diyebilirim..
 
helllegions3.jpg
 
Geri
Üst