iyi gel bakalım,söyleyip söyleyemediğimi gör!DarKCathedraL demiş ki:....... ve maresalx seni nerde bulabilcegımı ii bılıyorum. Bakalım yanındayken bana bunları söleyebilcek mısın merak ediyorum
iyi gel bakalım,söyleyip söyleyemediğimi gör!DarKCathedraL demiş ki:....... ve maresalx seni nerde bulabilcegımı ii bılıyorum. Bakalım yanındayken bana bunları söleyebilcek mısın merak ediyorum
haahahahah 😆aessedai demiş ki:maresalx seni esefle kınıyorum..
öncelikle bu grubun neden yabancı ülkelerde popüler olduğunu bu kadar çekemedin onu anlamadım? ayrıca ne olursa olsun düşündüğünü yazar çekilirsin millete demosunu aldın mı kaç konserine gittin diye sormak sana düşmez zira önce seni bi görelim bi konser(ler!)de..
şu da var ki asla ve asla iki günlük ingilizcene insanların yazdıklarını eleştirme SAKIN! o kadar irite eden yazıların var ki insan sinirinden ne yazdığını bile görmüyo!! yazdıkların sadece topic kirliliğine yol açmış başka hiçbişey deil ki eleştiri yapıcak bu kadar insan bu kadar müzikten anlayan varken senin gibilerinin rant sağlamaya çalışmaları yazık..
yazıma burda son verirken gerçekten secropiagoru dinleyip iyi veya kötü eleştirmek isteyen ADAM AKILLI insanlara pazar günü konsere gitmelerini tavsiye ederim..
maresalx demiş ki:eet grup elemanlarının rejası uzerine ( kendileri forumdan kimseye cevap vermiyceklermiş ) secropiagor başlığına yazmıyormuşuz
ee tabiki saygı ile karşılarız 😉
Başarılar
aessedai demiş ki:maresalx demiş ki:eet grup elemanlarının rejası uzerine ( kendileri forumdan kimseye cevap vermiyceklermiş ) secropiagor başlığına yazmıyormuşuz
ee tabiki saygı ile karşılarız 😉
Başarılar
.......
özür dilemesi gereken sensin bence bikere hitap şeklin çocuk yakıştırmasını yaptığın insanlardan daha çocukca ve insanlar burda bişeyler üretiyolar ki yaptıkları gerçekten güzel şeyler, beğenmiyosan dinlemezsin, yorum yapıcaksanda böyle karalamaya çalışarak yapmazsın...maresalx demiş ki:bu nickler kesinlikle çağrıya ait
bu kadar sacmasapan bir cevap hayatımda görmedim ?!?
heleki yukarıda yalaka yazan bariz çağrı bugun üye olmuş zaten
ayıp değilmi iki nickle yazmak !!!
olm siz harbi çocuksunuz hepiniz..
ayrıca grubunuzdan da bi cacık olmaz
hadi şimdi iki nick kullanıp bunada cevap ver ..