3.5 Mm'lik Mono Kablo Nereden Bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar, amfimin 3.5 mm'lik çıkışından laptop ses kartının mic girişine bağlantıyı stereo kablo ile yapınca gürültü alıyorum. Mono kablo kullanınca azaltabilir miyim gürültüyü? Aslında ses kartı alacaktım ancak bir süreliğine o iş yattı. Mono kablo aradım bulamadım herhalde fazla satılmadığından elde bulundurmuyorlarmış. İnternette bulabileceğim bir yer var mı? Ben google'da aradım ancak kimisi fiyat yazmamış kimisi de internetten satış yapmıyor. Sizin bildiğiniz bir yer var mı?

Marshall MG30FX amfiyi laptop'a bağlayınca aldığım gürültü şu şekilde:

http://www.supload.com/sound_confirm.php?get=613392681.wav

15. sn'de laptop şarj kablosunu çıkarınca gürültü kesiliyor, ancak ses de çok azalıyor, kayıt için Cubase kullandım. Zaten laptop pilim 10 dk.'da bitiyor elektriğe bağlı olmadan kullanamam. Laptop güç ayarlarıyla ilgili bir problem olabilir mi diye araştırdım ama sonuç elde edemedim.
 
Poşeti daire şeklinde kes sonra laptop şarj cihazını pirize takmadan poşeti pirizin üstüne koy, tak fişi uçları poşeti delsin girsin içeri, gürültü hala geliyorsa yine yaz.Olmassa mono kablo nerde bulacağınıda söylerim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Çok teşekkür ederim işe yaradı. Bu poşetin fonksiyonu nedir? Laptop'ın toprak bağlantısını kestiği için gürültüyü durduruyor galiba, laptopa zararı olur mu böyle kullanmanın?
 
Aynen söylediğin gibi, toprak hattından gelen gürültüyü engelliyor.Bir zararı yok ama sürekli o şekilde kullanma, kullanırkende bilgisayarın metal aksamına pek dokunma hafif hafif çarpar.
 
Geri
Üst