14 Bin Civarı Elektro Gitar

Evet çok sık açılan bir başlık bunun farkındayım. 1.5 yıldır elektro gitar çalıyorum önceden Donner DST100 kullanıyordum fakat satıp daha iyisini almak istedim. Normalde sıfır gitarlara bakıyordum fakat sorduğum çoğu kişi 2.el gitar almamı tavsiye ediyorlar ancak yaşadığım şehirde adam akıllı 2.el gitar yok. Ya çok yüksek fiyattalar ya da düşük fiyatta ve dandik modeller var. Sadece 1 tane diğerlerine nazaran iyi olan bir gitar var: Schecter Omen Extreme 6 (15 bin TL). Şu anda aşırı kararsızım biraz daha bakıp 2.el gitar mı alsam (Örneğin Schecter Omen Extreme 6) yoksa hali hazırda indirim bulunan sitelerden sıfır bir gitar mı alsam? Bu arada sadece metal çalıyorum ve gitarı ses kartı ile kullanacağım. (Behringer UM2)

O fiyata sıfır alacağın gitarın kalitesi elindeki gitarınkinden çok da üstün olmayacak. Bu fiyat aralığında gitar almayı düşünenlere her zaman 2. ele yönelmesini tavsiye ediyoruz bu forumda. Bahsettiğin Schecter modeli güzel gitardır, tam bir f/p ürünüdür. Temiz bir ikinci elini bulursan neden olmasın. Ama bu modelin sadece sabit köprülü olanını tercih etmeni tavsiye ederim. Fr köprülü olanı insanı üzer.

O fiyata ikinci el alacaksan Ibanez rgrt421 öneririm. Severek kullandığım bir gitar. Gerek sapın inceliği gerek gitarın hafifliği gerek klavyenin rahatlığı beni mutlu ediyor. Gözün kapalı alabilirsin.

O meblada sıfır gitardansa ikinci el alacağın gitar seni daha memnun edecektir. Schecter omen extreme 6 güzel bir gitar ancak floyd rose’suz olanını al bence hangi ildesin belki forumda gitarını satmak isteyen birisi vardır seninle aynı ilde.

Geri