Gece Yolcuları

Merhaba arkadaşlar.bir tanıdığımdan gece yolcuları diye bir grup duydum.bu grup hakkında biraz bilgi toplamaya çalışıyorum.eğer beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim ve yorumlarınızı da bekliyorum.
 
Murat Göğebakan'ın ''Ayyüzlüm'' adlı albümünde çalıştığı gruptu..şimdilerde müziklerini biraz daha yumuşatmış bi şekilde ortaya çıktılar yeniden..pop-rock tarzı bi müzik, alternatif diye de adlandırılabilir..pek sevmedim, fena da değil aslında..pek ilgilenmedim açıkçası..
 
murat gögebakanın kaset çıkardığı bir grup albümleri murat göğebakanınkinden daha kötü diyebilirim
 
çıkış parçaları yine albümün en iyi parçası. kız arkadaşım almış bi dinliyim dedim. albümün sonu gelene kadar akla karayı seçtim. bana kalırsa iyi bi grup değiller, ama dinleyenede bişi diyemem.
 
albüm tarz olarak rock değil pop gibi olmuş. bi arkadaşın tavsiyesiyle dinlemeye çalıştım ama yarısını dinleyip attım bi kenara. dinleyenlere saygım var ama bana göre bi albüm değil ve sevmedim...
 
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.ama ben biryerden temin edip bir göz atayım.bu kadar kişi beğenmediğine göre bende beğenmem belkidede.ama bana bu grubu tavsiyede bulunan kişi dinle demiyorum al diyorum demişti.bende çok iyi sandım ama sanırım pek iyiye benzemiyor yinede bir göz atmakta fayda var.
 
Geri
Üst