Gece Yolcuları

Çoğunluk gibi ben de beğenmedim. "Yorumsuz" programında dinlemiştim ilk. Programda grubun gitarcısı çok konuştu. Burhan Şeşen'i bile baydı. Gitarcıya rağmen bir albüm yapmayı başarmış olmaları bile büyük bi şey bence. Sanki söylemleriyle Trakyalıları biraz kullanıyorlarmış gibi de geldi bana.

Kötü bir albüm. Bence ilk ve son olmalı. Yeterince popüler eser var zaten piyasada.
 
Şarkı çok garip ve kötü yani klibi olan şarkı bu arada klipte igrenç kimse rol yapamıyor yav onlara bakıp gülmekten şarkıyı dogru dürüst dinlemedim zaten...
 
Arkadaşlar ilk iyi yorumu ben yapacağım. Şu klibi dönen parçayı sevdim.. Kulağa hoş geliyor. Tarz rock değil tabiki de pop ama petek dinçöz falan da pop.. En azından bu dinlenebiliyor. Diğer parçalarını bilmiyorum. Albümü falan da almayı düşünmüyorum. Grup hakkında bir bilgim yok. Bu grup iyi de para kazanır ha programdır, ekstradır vs.
 
klip parçalarını dinledim rock değil birde o ları neden u olarak söylüyor onu anlamadım saçma bir klip olmuş gelecek vadetmiyor zaten başkada klip çekmediler.Demek ki tutmadı
 
Unut Beni şarkısı güzel ama teknik olarak kötü, daha iyi çalınabileceğini düşünüyorum. Bir de "Kadehlere koyuyorum acımı dindirsin diye" gibi bi laf var, bana çok enteresan geldi. "Acımı dindirsin diye kadehe ne koyuyorum?" ya da "Acımı kadehe koyuyorum, peki neyi dindirsin diye?" soruları aklımı kurcalıyor. Ya burdaki Türkçede bir sorun var, ya da benim Türkçemde... Yoksa bir kelime oyunuyla karşı karşıyayız da ben mi anlayamıyorum?
 
bende beğenmedim.hatta çok kötü buldum.bu kesinlikle rock bi grup değil.Unut beni şarkısı ve klibi içimi sıkıyor yani o derece.bi gün bi kanalda çıkmışlardı.gitarist ,basçı ve baterist kuzenmiş.solist gitaristin trakya üniden arkadaşıymış.birkaç parça çaldılar ..çok kötüydü.bence de umut yok.Ama Edirne'de barda filan çıkarlardı.hiç gitmedim programlarına ama duymuştum..
 
Edirnede barda çıktıklarında bile rock'la alakalarının olmadığını duymuştum,bi arkadaşım kasetini almış ve dinledikten sonra iyi ki para verip gitmemişim dedim..
 
Edirne

Dediğin gibi yıllarca Edirne de çıktı bu adamlar,yıllarca Kasap havası,oyun havası,piyasa şarkılarla kafamı şişirdiler.O zaman da kötüydüler,gittiler daha kötü olmuşlar.Zaten bunlar tayyip erdoğana şarkı yapmadılar mı ya,böööö :?
 
Geri
Üst