4bdullah Dün 09:09 #2 16 yaşında ritim gitaristim. Orta seviyedeyim. Trash metal grubu kurabiliriz. Baterist bir arkadaş da var onunla adam arıyoruz.
16 yaşında ritim gitaristim. Orta seviyedeyim. Trash metal grubu kurabiliriz. Baterist bir arkadaş da var onunla adam arıyoruz.
Anastasiatheguştatist Dün 13:06 #3 drape demiş ki: Orta seviyede 15-16 yaş civarında kendimi geliştirebileceğim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... merhaba, ben de amator seviyede bass, gitar ve bateri calabiiliyorum.
drape demiş ki: Orta seviyede 15-16 yaş civarında kendimi geliştirebileceğim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... merhaba, ben de amator seviyede bass, gitar ve bateri calabiiliyorum.
drape Dün 19:13 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 4bdullah demiş ki: 16 yaşında ritim gitaristim. Orta seviyedeyim. Trash metal grubu kurabiliriz. Baterist bir arkadaş da var onunla adam arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... İstanbul içinde misiniz
4bdullah demiş ki: 16 yaşında ritim gitaristim. Orta seviyedeyim. Trash metal grubu kurabiliriz. Baterist bir arkadaş da var onunla adam arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... İstanbul içinde misiniz
drape Dün 19:13 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Anastasiatheguştatist demiş ki: merhaba, ben de amator seviyede bass, gitar ve bateri calabiiliyorum. Hepsini görmek için tıklayın... İstanbul'da mi yaşıyosunuz
Anastasiatheguştatist demiş ki: merhaba, ben de amator seviyede bass, gitar ve bateri calabiiliyorum. Hepsini görmek için tıklayın... İstanbul'da mi yaşıyosunuz