Merhaba, 15k civarı bütçem var (aslında yok taksitle alacağım). Les paul gitarları çok beğeniyorum. Şu an Squier Bullet Strat HSS'im var ama klavyesi hiç rahatmış gibi gelmiyor. Hem Rosewood bir klavyeye geçmek hem de les paul kasaya geçmek istiyorum. Ayrıca maple klavye telecaster önerilerine de açığım. İkinci el almak istemiyorum. Şu an elimdeki 2. eldi biraz önyargılıyım 2. el almaya. Şimdiden teşekkür ederim. Bu civarda bunları buldum:
www.do-re.com.tr
www.mydukkan.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
www.zuhalmuzik.com
Donner DLP-124B LP Elektro Gitar Paketi (Siyah) | doremusic
Donner DLP-124B LP Elektro Gitar Paketi (Siyah) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!

Cort CR100 BK - Black Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Cort CR100 BK - Black Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da

Kozmos KLP-SPCLII-BK Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Kozmos KLP-SPCLII-BK Elektro Gitar, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

Kozmos KLP-100-BK Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Kozmos KLP-100-BK Elektro Gitar, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

Squier Sonic Esquire H Akçaağaç Klavye Arctic White Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Sonic Esquire H Akçaağaç Klavye Arctic White Elektro Gitar, SQUIER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.

Squier Sonic Telecaster Akçaağaç Klavye Butterscotch Blonde Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Squier Sonic Telecaster Akçaağaç Klavye Butterscotch Blonde Elektro Gitar, SQUIER ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.