15 Bin TL Elektro Gitar Önerisi

İlk gitarım olacak. Bir deneyimim yok bağlama çalıyorum sadece. Arkadaşım ne tarz çalmak istiyosun diye sormuştu blues parçalarını çalmak istiyorum demiştim. Fark ediyormuş sanırım ona göre. Gary Moore, Savatage, Pink Floyd, Rainbow, Judas Priest vb. sanatçıların ve grupların parçalarını çalmak istiyorum. Arkadaşım bana bu gitarı önerdi: Aria 714MK2-RBRD Fullerton Elektro Gitar . Bu gitar iyi midir bunun yerine şunu alsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir gitar var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

ben pek aria kafasındaki markaları sevmem o sebeple önermem. önerim 15 sıfır gitar için cok dusuk bir butce ac sahibindeni kendi şehrinde olan gitarlara bak cort un kore malı gercekten kaliteli gitarları var bende kullanıyorum seni senden iyi anlayamayacagımız için cort ibanez schecter gibi markalara bakabilirsin ( solar turkiyeye girdi hiç denemedim ama S diye bi markası vardı aria muzik distribütörü )

15'e bulunur iş görecek bir şeyler hele 2. el rahat bulunur
Solar pek tavsiye etmem... her şeyden önce TR fiyatları aşırı pahalı. Kelepir denk gelirse OK de.. Ola Englund gazına geliyor herkes ama ikinci elde rahat çevrilen bir marka değil... en azından henüz değil.

15'e bulunur iş görecek bir şeyler hele 2. el rahat bulunur
Solar pek tavsiye etmem... her şeyden önce TR fiyatları aşırı pahalı. Kelepir denk gelirse OK de.. Ola Englund gazına geliyor herkes ama ikinci elde rahat çevrilen bir marka değil... en azından henüz değil.
daha yeni girdiler piyasamiza benim guvencim var bu markaya karşı tabi daha altı dolu degil elime almadım daha once

Geri