Air Norton 7 ve Blaze custom

Selamlar,

Air Norton 7 ve Blaze custom kullananınız veya hakkında fikri olanınız var mı? Harmony-central ve DiMarzio'daki yorumları okudum. Buradan da fikir belirten olursa çok sevinirim.
 
air norton 7 eğer air norton 6 gibiyse çok hoştur sololarda..ama 7.telde nasıldır o muamma bende...

blaze'in de kendisi çok tatlıdır..resmi vai manyetiğidir o (UV çaldığı zamanlar elbette:) )
 
Steve' s special(blaze' in 6 tel versiyonu) ve Blaze' i bridge' de denedim, custom' unun farkını bilmiyorum. Blaze' i denediğim alet Mahogany gövde abanoz sap ve perdesizdi! Amfi de 40 watt civari bir şeydi sanırım, direk taktim caldim güzeldi. Cok dengeli geliyordu Blaze, bas mid tiz güzel bir v curve olusturacak sekilde. Muhtemelen senin setting' in cok farklidir ama ve bu cok farkettiriyor.


Farklı bir agacta(basswood gibi) midlerinin benim sevmediğim oranda düşmesi ihtimali var(Petrucci' deki gibi). Steve' s special' ı basswood' da denemiştim, hosuma gitmedi. Yine de, daha önce cok kisiden duydugum özelligini yadsiyamam, ritm tonu cok net oluyor midler düşük oldugundan, bu acıdan güzel bir distortion manyetiği.

Air Norton 7' yi denemedim.
 
air norton petrucci'nin sap manyetiği...ben JPM4 te çalmıştım ve air norton'un shred muhabbetlerinde iyi iş çıkardığını görmüştüm..o gün çaldığım diğer bir gitar ise UV777PBK oldu ve blaze leri vardı..ben 40wattlık iyi bir amfi (marka hatırlamıyorum ) ve rocktron taboo artist ile çalmıştım...vai,satriani,petrucci'nin tonlarının hatta şarkı adı vermek gerekirse vai-for the love of gog (G3 versiyonu),petrucci-lie,erotomaniave SFAM tonları,satriani-always with me...,flying in a blue dream vs tonlarını mükemmel şekilde almıştım...

benim denediğim gitar da basswooddu ama benim açıkçası tonlar (midlerde) oldukça hoştu..ama maun ağacından gitarda da denemek lazım...
gerçi akının gitarı da yanlış hatırlamıyorsam basswood(ıhlamur idi galiba değil mi??)
 
Geri
Üst