Oyunculuk

O değil de, geçen gün yeniden izledim, oyuncu olmaya niyetim olsa Swimming With Sharks'taki Kevin Spacey performansı beni komplekse sokardı, bu işte hiç bir zaman bu kadar iyi olamayacağım diye üzerdi. Hele sandalyede bağlıyken "so be it"lerle biten monoloğunda karısını anlatırken ağlayıp sonradan yine ciddileşmesi yok mu... Yetişin a dostlar!
 
Onun son dönem filmlerinden Shrink var bak, izlemişsindir gerçi sen. Holywood ünlülerinin psikoloğu rolünde Kevin Spacey, Yanında Saffron Burrows. Şu yaklaşan tatilde tekrar izlerim ben o filmi.
 
şu ara bir diğer "oyuncu" gibi oyuncu Hannibal dizisiyle tanıdığım Danimarkalı şahsiyet Mads Mikkelson. Sir Hopkins in hannibal lecter ını öyle bir seviyeye çıkardı ki,imdb ve divxplanet ta külliyatına bakayım dedim. özellikle drive filminin ve yeni filmlerden only god forgives'ın yönetmeni ve vatandaşı Nicolas Winding Refn filmlerin de muhteşem oynadığı yorumları var her yerde. birde "jagten" adlı bir başka Danimarka filminde çılgın atmış diyorlar. hem oynadığı filmleri hem de Nicolas Winding Refn in yönettiği diğer filmleri izlemek şart oldu.
 
şüphesiz ki matthew mcconaughey kariyerini inanılmaz bir ivmeyle yukarı çekti. oyunculuğu da gelişti. son dönemin en bomba filmlerinde döktürüyor. hakkında güzel bir yazı.
https://eksisozluk.com/entry/39790597

bir da benim kuşaktan paul dano var. miss little sunshine da görmüştüm ilk. son zamanlarda ise looper,prisoners ve 12 years a slave filmlerinde birbirinden acaip nefretlik karakterleri çok gerçekçi oynadı. oscara gider bu herif bir kaç yıla.

https://eksisozluk.com/entry/38352783
https://eksisozluk.com/entry/39618989
 
Geri
Üst