Lexicon Mpx100 Hakkında...

Arkadaşlar , şu sıralar rack mount gitar sistemi topluyorum, yalnız effect processor'ü konusunda kararsız kaldım.Lakin Lexicon'un MPX 100 Dual Effect processorunden buldum bir tane, 165 dolar fiyatı var.Kötü olan özelliği aynı anda sadece 2 effect kullanabiliyor olmanız. deneyemediğimden emin kalamadım.Bu ekipmanı daha önce kullanmış olan yada bilgisi olan varsa tatmin edici bir ekipman mıdır , söyleyebilir mi?Özellikle sahnede, canlı performanslarda doyurucu olabilir mi?Şimdiden teşekkür ederim...
 
Lexicon,reverb olayında ciddi işler çıkaran bir firma olarak biliyorum,yaptığı işden memnunsundur umarım,midi ile gecikme yaıpyormu? Ben almayı düşünüyodum bir ara o MPX100'ü ..:)
 
Eğer sabit olarak Master Reverb amacı ile kullanacaksan çok güzel, ama patch editing kabiliyetleri sınırlıdır, öyle üst seviyede detaylı editler bekleme. Ancak presetleri bile çok güzel, Lexicon ile dalga geçilmez. Yanlış hatırlamıyorsam çıkışında bir de kompresör devresi de var ki çok hoş bir hareket aslında. Bu yakınlarda iç kullanıcı hafızasını arttırıp MPX110 ile yenilediler modelini ama her ikisinin de efekt özellikleri aşağı yukarı aynı. Küçük ve orta seviyede sahne seslendirmeleri için ideal. Hatta minik ev stüdyoları için bile ideal, master reverberator olarak. Şipşak iki preset seç, bilgisayarı softverb ile boğmadan kayıtlara devam, miksajda artık başının çaresine bakarsın.
 
Geri
Üst