16 yaşındayım ve 3 senedir gitar çalıyorum beste yapmakla ilgileniyorum. Gitarı yaşıma ve çaldığım süreye göre iyi çaldığımı söyleyebilirim. Aynı zamanda beste deneyimi de edindim ve iyi besteler çıkarabileceğime inanıyorum. Şu ana kadar blues, rock, metal gibi türlere vakit ayırdım ancak son zamanlarda bir shoegaze/alt rock grubu kurmak istiyorum. Türkiyede çok yaygın bir tür olmasa da sanat üretmek adına heves ediyorum. Daha yaygın şarkılar çaldığım gruplarım da olduğu için bu tarzlara yönelmek istiyorum..
Cover da yaparız, beste de yaparız. Kendini müziğe adamış insanlarla bulunmak önemli olan. Ayrıca amatörce DAW kullanmayi ve kayit almayi biliyorum. Amatör şekilde vokale destek olabilirim. Dream pop, blues gibi türlere de açığım ama shoegaze veya alt rock güzel olur. Şu an bass gitarist tanıdığım var ama yine de tanışabiliriz bass çalıyorsanız. yaş aralığı da aşırı fark olmadığı sürece pek önemli değil. Kendini müziğe adamış insanlarla iş yapmayı umuyorum.
Ulaşmak isteyenler: @furkankerem24
Cover da yaparız, beste de yaparız. Kendini müziğe adamış insanlarla bulunmak önemli olan. Ayrıca amatörce DAW kullanmayi ve kayit almayi biliyorum. Amatör şekilde vokale destek olabilirim. Dream pop, blues gibi türlere de açığım ama shoegaze veya alt rock güzel olur. Şu an bass gitarist tanıdığım var ama yine de tanışabiliriz bass çalıyorsanız. yaş aralığı da aşırı fark olmadığı sürece pek önemli değil. Kendini müziğe adamış insanlarla iş yapmayı umuyorum.
Ulaşmak isteyenler: @furkankerem24