Yamaha Dg Stomp U Nasil Bilirsiniz?

C

caggun

arkadaslar yamaha dg stomp u bileniniz kullananiniz var midir? varsa nasildir? gitar amplisi kullanmadan direk bu aletin ciktisiyla iyi kayit yapilir mi? (dg stomp tan sonra mixer sonra da bilgisayara)

bir bilen varsa yol gostermesini rica edecegim...

simdiden tesekkürler...
 
Bende var DG-Stomp. Bence oldukça iyi bir alet hem direk kayıt için hem de amfiye bağlamak amaçlı. Speaker simulasyonu olduğu için direk kayıtta problem yaşamazsın. Blues-Rock olayı için çok başarılı bir alettir, hatta çoğu forumda POD'dan daha iyi olduğunu düşünenlere bile rastladım. Benim tek sevmediğim kısmı high gain olayında iyi olmaması yani daha sert riffler için falan distortion'ı hafif kaçıyor. Ben tavsiye ederim ama bu olay zevk işi tabii ki.
 
caggun demiş ki:
arkadaslar yamaha dg stomp u bileniniz kullananiniz var midir? varsa nasildir? gitar amplisi kullanmadan direk bu aletin ciktisiyla iyi kayit yapilir mi? (dg stomp tan sonra mixer sonra da bilgisayara)

Anlatığın kompinasyonlarda kayıt yapabilirsin.
Uzun süredir hem sahne hemde kayıtlarda kullanıyorum.
Nasıl çalıştığını 5 yaşındaki çocuk bile çözer.Komplike bir alet değil kullanımı kolay ve mükemmel bir pedal.
Bu arada aleti almadan bir mixere bağla similator off-on çal farkı sağar sultan bile duyar.
Bu arada alet içinde hatırladığım kadarıyla 25 e yakın kolon ve pre çeşiti var ama bir zaman sonra hangisini kullanıcağını belirleyip hep onu kullanmaya başlıyorsun.
Tabi canlı performanslardaki kabin ve mixer farkıyla.
Bu arada eğer çok sert şeyler çalmak istersen;nebiliyim korn felan
Bu durumda gain yetersiz kalabilir ama bunun içinde boss metalzone alıp araya sokuşturursun hatta birde wah aldınmı tamam.
Koy hepsini bir sırt çantasına gitarında elinde Canlı performas seni bekler.
Anfi ameleliğine
similatorleri denemelisin beni daha iyi anlıycaksın
Kesinlikle tavsiye ederim.
Hadi Bakalım
KOlay Gelsin..
 
slmlar .pedalda ton yazdım, kaydetmek istiyorum fakat 1.sviche te bi tonum var kaydetiiğim diğer tonu 2. sviche kaydetmek istyorum yani 2 ye bastığımda bu tonu istiyorum aynı şekiilde 3üncü sviche de bi ton yazıp 3 e bastığımda da onu kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm?
 
Abuk subuk efektleri olmayan,direk ton için yapılmış muazzam bir alet.Kendi adıma daha gerçekçi bir pros kullanmadığımı söyleyebilirim.Gören alsın hemen,zira nesli tükenmek üzere.
 
Geri
Üst